Kubraabr123 Folat değerim 20 den büyük çıkmış böyle sorun yaşayan var mı? Doktorunuz ne önerdi? Sadece decavit vitamin kullanıyorum içinde bir kaç vitamin ve folik asit var doktorum kullanmaya devam etmemi söyledi ama içim hiç rahat değil.
_Atasoy Kubraabr123 o kadar iyi ki bak benim genetiğimde folat üretmediğimi öğrendik ilk gebelikte oğlumu 6 aylık hamile iken omurga açıklığı oluştu folat eksikliği yüzünden folat dediğimiz o kadar o kadar önemli bişey ki tamamen çocuğun sinirlerine hakim bi vitamin Allaha şükredin hiç de korkma canım yüksek olması dert değil yeterki düşük olmasın Şuan hamileydim en yüksek dozda folat alıyorum aynı sorunu yaşamayım diye inan elim yüreğimden bekliyorum ne olucak diye umarım folatın önemini anlatabildim 🙏
FirefLyy Kubraabr123 merhaba yazının üstünden cok zaman geçmiş bu konuda çok k fazla bilgi bulamadım malesef. Benimde folat değerim 20 çıktı tahlil sonuçları elime gec ulaştığı icin bunu geç öğrendim. İnşallah bebeğiniz sağlıkla doğmuştur benimde içim hiç rahat değil bebeğimde sorun çıkar mı sizce
_Atasoy Kubraabr123 ben yurt dışından geldim Fransa’dan orda ki doktor otizim asla folatın yapacağı bişey değil tamamen otizim veya down sendromu kromozomdan yani anne babadan gelen 46 kromozom varya 1 tane fazla gelmesi 47 ile olan bişey malesef bunu folata bağlayan topluluk var çok yalnış bilgi dedi
Buseenuur Kubraabr123 merhaba bebeğiniz bir yaşına gelmiştir bi sıkıntı yaşadınız mı benimde yüksek çıktı
Kubraabr123 _Atasoy Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ☺️ İçim biraz da olsa rahatladı gerçekten rabbim senin de bebeğini kucağına sağlıkla almanı nasip etsin ☺️
_Atasoy Kubraabr123 için rahatlasın korkun boşuna hamileliğinin tadını çıkar 😊 Amin inşallah sağ salim kucağıma almak nasip olur ilk çocuğumu kaybettim ne olur dua et bana sağlıkla sıhhatle gelsin evladım 🤲🤲