2princessmother Kızlar bugün cinsiyet için gidicem inşallah gösterir 😌 sizce neler yesem hareketli olur gösterir varmı çikolata dışında ye dediğiniz birşey ☺
Aysebayrak 2princessmother çikolata dısında vişne suyu içiyordum ben onda çok hareketleniyordu kızım🥰
myavocado 2princessmother ben ayrıntılı ultrasonda tesadüfen kahvaltıda tahin pekmez yemiştim, aklıma gelmemişti ultrason olayı, o gün baya hareketli idi, elleri kolları hiç durmuyordu, ama yüzünü hep sakladı.
Dudu123 Geçen ben hurma yedim ilk defa gülüyordu okadar net gördüm cikolata bile bu kadar etki etmemisti
2princessmother Dudu123 bir taneden birşey olmaz bende yiyeyim burda kim ne yazsa bire bir uyguluyucam 😁
Ayeser Muayene öncesi ne zaman kuru kayısı yesem ultrasonda parmaklarını yalarken görüyoruz kendisini 😁
Ofys Kahve ve çikolata öneriliyor genelde. Detaylı ultrason için de doktorum ikisini önermişti yüzünü görelim diye.
yssmom 2princessmother bende 12.haftadayimda 4 gun sonra kontrol var ondan merak ettim ikili test yaptirdin mi
perihankrkya 2princessmother şekerli sakız la bu eriyenlerden agzini acip kapatiyordu kipir kipirdi oglum😂 bunuda deneyebilirsiniz
2princessmother yssmom evet canım dün yaptırdım bugün çıktı sonuç temiz çıktı çok şükür ☺ sen de inşallah hayırlı haberler alırsın. Cinsiyet içinde şuan ne desem değişir dedi kesin birşey demek için erken dedi