Mira1604 İlk hamılelıgımde sütüm pek olmadı 3.5 ay ilaç içer gıbı ancak emdı kızım mama olmasa aç kalırdı oysa emmeyı çok severdı 😔 şimdi 2. Cıye hamıleyım ama göğüslerım içi boş gene sertlık doluluk yok benim gıbı olan var mı sızce bu sefer sütüm olur mu 😔
Brgulll Mira1604 ay bendede hiç yok doğumdan sonra süt gelmiyor muydi öncesinde dolduğunu hiç bilmiyordum🥺
Sessizlik-21 Mira1604 bnce hic ici dolumu gogsum sert mi diye bkma bnm goguslerimde yumusakti ama cok sukur sutum yetti ogluma simdi yine hamileyim hic o tiriplere girip mahvetmiycem kendimi Rabbim veriyo riziklarini icin rahat olsun bismillah de bol bol emzir bolda su icin dogum ypinca
Aysegul166 Tgce_06 yani şişkin değil hani bişeyin içi dolumu boşmu anlarsın ya öyle yani bilmiyorum açıkcası ya ilk gebeliğim bana şuanlık boşmuş gibi geliyor
Aysegul166 gozdeee41 inşallah bende ondan korkuyorum gelmezse mama vermek zorunda kalmak istemiyorum inşallah gelir
Mira1604 İnşallah ilk hamilelimde benle aynı hafta sayılan arkadaşlarım göğüsleri sertleştini demişlerdi ki onlar maşallah emzirebilmişlerdi benim görüşüm ozamnda şimdi ki gibi yumuşaktı boş sünger gibi yani 😔amin inşallah sütümüz olur da emzirebiliriz 🤲