Srp53 Merve-metin ben innovita kullandım o 18 mm ve üzerini algılıyor bir gebenin günlüğü daha büyük yumurtaları algılar diye duymuştum ben de. Doktor kontrolünde devam edebilirsin yumurta geliştirici ilaç verir uygun seviyeye gelince çatlatılır.
Merve-metin Srp53 evet canım birgebeningünlüğü 19-20 mm olmadan pik yapmıyor bu ay gidip dr isteyecem yumurta takibi bu şekilde sadece vakit kaybediyorum
Srp53 Merve-metin aynen canım hiç uğraşma psikolojik olarak da yıpranıyor insan. Allah yardımcımız olsun inşallah 🌸
Merve-metin Srp53 amin inşallah canım 🙏🏻🌸 evet psikolojik olarak çok yorgun hissediyorum kendimi sanki hiç olmayacakmış gibime geliyor o yüzden daha fazla testle uğraşmak istemiyorum biran önce adet olayım da gideyim dr
Srp53 Merve-metin bir yerde okumuştum yumurtlama bozuklukları en kolay tedavi edilen hastalık hiç dert etme canım benim öyle bir durumum yok hamile kalıyorum ama düşük oluyor yani hamile kalmak da bi meziyet değil hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallah
Merve-metin @myangelson Srp53 0127ryhn Bbk88 Yaprak- canım bakar mısın yumurtlama değil mi 
0127ryhn Merve-metin anladım canım e öyle dediğine göre zaten başlar o zaman Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin 🤲🏻
0127ryhn Merve-metin ewet kesinlikle yumurtlama bende çok bilgi sahibi değilim bu konuda ilk kez geçen ay kullanmıştım ama bu bariz belli yumurtlama🥰