Aysegul58 Rabiul bende bundan aldim. N11 hesabinz varsa ordan alabilirsiniz. 300 lira orda bide indirim kodu falan olunca bayagi uyguna geliyor.
Dilarademiryurek Rabiul babyturco kullanıyorum ben gayet memnunuz pişik kızarıklık yaşamadık babyturco almasaydım babyme yenidoğan alırdım
Angel161023 SakinaG daha kullanmadım temmuzda doğumum, ablam ve teyzelerim hep uni baby kullandığından en azından bildiğimi almak istedim çünkü sleepy gerçekten bi değişik kokuyor ya da bana öyle geliyor yapış yapış his bırakıyordu yeğenlerimin cildinde
Yazgan1 Rabiul 2 hafta önce doğum yaptım uzunca bir süre pamuk kullandım ama hazırladığım kutu çok soğuyor ürperiyor ve hastaneye falan gittiğimiz de zorlandım 2. Hafta ıslak mendile geçtim. İlk sleepy kullandım bence yapısı çok sert bebiş İçin ilk başta bununla başlamak mantıklı değil gibi. Denemek için pampers harmonie Aqua almıştım çok çok memnun kaldım. Yapısı yumuşak kokusu yok. Fiyatlı bir ürün ama en azından başlarda kullanılmalı diye düşünüyorum. Tavsiye ediyorum 🌸 bez olarakta yine prima premium caire çok çok beğendim ama çok pahalı. Pişik yapmadı sızdırma yok. Sleepy normal sızdırma yaptı ve pişikte yapıyor gibi oldu bıraktım hemen yine sleepy bio natural normaline göre daha iyi sızdırma yok pişikte şuanlık yok gibi 🌸
Yazgan1 Rabiul ıslak mendilde molfix izotonik sulu olanı da almıştım henüz kullanmadım kullanıp memnun kalırsam yazarım size 🌸 doğumunuz ne zamandı
SmyEsciv Deletedmom_89 aaa öyle mi teşekkür ederim. Sonra birşey kullandınız mı acaba pişik yapmayan ?
Deletedmom_89 SmyEsciv dalin kullandık pişik yaptı , komili pişik yaptı , uni baby izotonik var pişik yaptı büyük bir sabırla denedim hepsini ama memnun kalmadım sadece bayb turco var pamuk resmi olan üstünde o pişik yapmadı bezde ve islak mendilde ondan devam ettik
ozkangulkilic Rabiul pamuk aldım e bebekten ıslak mendil olarak da baby me yeni doğan aldım denemek istedim sıfır katkisiz olmazsa sonra üni baby filan gecicem
dmla_ Rabiul prima aqua yenidogan ıslak mendili aldım prima ürünlerine güveniyorum 99su alkol paraben içermiyor
BARUTCU06 Rabiul bunun kokusu çok ağır ben hiç sevmedim baby turco yenidoğan kullandım hep temız ve kokusuze
EceSB Hep pamuk kullanıyorum. Prima almıştım ıslak mendil olarak, bir kez dışarıda kullandım. Çok pişmanım. Kıpkırmızı oldu eve geldiğimizde kaç gün geçirmek için uğraştım. Anca toz alırım artık o mendillerle, o kadar para çöp oldu 🫤
Deletedmom_89 SmyEsciv evet birçok Islak mendil ve bezde iyi dense de petrol ürünü ve ek madde var bazı çocuklar bunları bünyesi kabul etse de bazıları etmiyor mesela prima bez almıştım en iyisi bu demişlerdi pişik yaptı bizi oda 🤣
SmyEsciv Deletedmom_89 yaa ondan sonra ne kullandınız ki en iyi marka prima değil mi bende prima aldım 🙈 yani her bebek bir olmuyor deneye deneye bulunuyor heralde 😊
SrpYlmz Rabiul Baby Turco Doğadan Yenidoğan ıslak Bebek havlusu kutu beyaz ve yeşil renkte doğal zeytinyağlı hatta şuan indirimde var 12 adet bir pakette 60 yaprak 256 TL trenyolda . Hem fiyatı normal hem içeriği tertemiz benim üç tane ablam var hepsi de ondan kullandı fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum bilsem linkini de atarım 🫢