Serra19 Nst bağlandım sancı yok bir var bir yok suyu iyi ⅗ kg olmuş bebek haftaya perşembe kadar olmaz ise haftaya perşembe seni doğurtmak lazım dedi doktor normal doğum için çok korku var ya 😱
aisemhmt34 Serra19 valla kime bakıyorsam artık 39 geçmiş bende bekliyorum herkez bekliyor hu aralar korkunun ecele faydası yok bende neler yapiom yok merdiven yok hurma yok sguat şunu anladım bebek kendi gelmek istemesi lazım gelmeyince yok gelmiyor
fly24 Serra19 benim de 39+4 heyecanla bekliyorum gelmiyor kızım. Heyecandan iştahım filan kesildi. Gelmezse pazartesi günü tekrar muayene olup salı yada çarşamba günü suni sancı verecekler bakalım. Allah hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🐣🩷
Deletedmom_89 Serra19 stres yapma sakin ol stres yapınca hiç gelmiyor olan sancı da gidiyor evine git bebeğinle konuş artık hazır olduğunu net ifade et seni bekliyoruz de sıcak duş al son günlerin tadını çıkar biraz uzan serinlikte yuruyuse çık akşam gene yürüyüşü yap bir Meryem süresi oku hurmanı ye bize haber vermeyi sakın unutma
Minikfasulye21 Serra19 bende bugün çatı oldum nst de ufak sancilar vardı ama.bizim kizin gelmeye niyeti yok haftaya Çarşamba 40 hafta olucaz
aisemhmt34 fly24 suni verince nasıl ilerliyor suni sancı ile normal oluuir demi açılma olmasını bekliyorlar
fly24 aisemhmt34 ben de hiç bilmiyorum umarım kolay olur, uzun süre açılma olmazsa sezeryana alıyorlarmış.
aisemhmt34 Serra19 Rabbım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini kimseyi imtihan etmesin.. hayırlı vakitte beklemek zor son günler daha stresli benim 7 gün kaldı doktorun dediğine göre ama şaşkın daha 7 ay var gibi stres oluyor insan
Kbractn Benim de tam 40 haftalık bugün beklemeye devam daha erken gelir sanıyorduk bu yüzden çok stres yapıyorum istemsizce Allah yardımcımız olsun 🙏
aisemhmt34 fly24 Allah tan hayırlısı Rabbimjn vardır mutlaka bjr bildiği olirsa da yapacak birsey yok ne yapalım