dogurangaplumba senatss Canim ilk defa kalem test diye birşey gördüm içini merak ettim açıkcası adetin geciktiyse yap sonuç verir binbir çeşit marka var piyasada
Elif-ada- senatss Sabah bu testten yaptım silik çizgi bile çıkmadı yinede bilemiyorum birçok yaptığım test pozitif gösterdi ama kanda negatifti
senatss dogurangaplumba bende ilk defa aldım ve 35 tl ucuz da erken gebelik bu kadar ucuz hiç almamıştım
dogurangaplumba senatss adetin ne zaman bilmem fiyat normal geldi ya her yerde başka satılıyor testler
senatss dogurangaplumba valla şimdi yaptım ilk silik çıktı görünür şekilde sonra gitti kaset testleri yaptım 2 günde 3 tane onlar da silik duruyor hala
senatss Htcctn benim bu gün 6. Gün geçikme kasetler silik çıktı bu ilk silik çıktı gördüm sonra da gitti anlamadım ki
dogurangaplumba senatss foto atsana bi normal çek at birde siyah beyaz at bakalım bi bizde jüri gibi 🙈
senatss dogurangaplumba Buda biraz önce ki kalem test olann 7. Gün gecikme geç döllenme olmuş olabilir mi yada gebelik yok mu acaba
senatss dogurangaplumba iş çıkışı acile gideyim o zmn içim içimi yiyor belki de çok istediğim için dua edin lütfen 😔🥺