Medihhaaaa Kızlar 23 haftalık hamileyim. Grip oldum öksürüğüm kuvvetlendi bende sırtıma Vicks sürmek istiyorum. Zararlı mıdır ???
Gnygns Medihhaaaa bazı doktorlar kesinlikle kullanmayın diyor bazıları da sorun olmayacağını söylüyor.benim doktorum kullanma demişti içeriğinden dolayı.onun yerine zeytinyağını ısıtıp karabiber atıp onunla yağlarsanız sırtınızı belki faydası olur.
Alinmavi worin benim bebegim 9 aylikken hastalandi grip oldu istedim doktor kesinlikle onermiyorum dedi bilginiz olsun
Gozdealpu Ben de kullanıyordum ama açıklamasında kullanmayın yazıyordu. Bebekler için olanını alın. En iyisi doktora sormak.
Gozdealpu Medihhaaaa evet hamileyken kullandım bi kaç kere. İnternetten bakmak sonradan aklıma geldi. Kürek ağrısı çektim 2 ay.
Medihhaaaa Gnygns bende emin olamadım nette araştırdım. Sıkıntı olmaz diyende var kullanma diyende var
Medihhaaaa Alinmavi bebeklere kullanmayın diyorlar ama. Hamileler için net birşey söylemiyorlar. Neyse bebişler iyi olsun biz hastalığı çekeriz
Alinmavi Medihhaaaa yok bebekler icin olanini istedim bebeklerin ayak altina gogsune falan surup de memnun kalanlar varmis happykids de. Doktor cok net karsi cikti. Ay tabi canim ya biz hasta olalim onlara bir sey olmasin valla tukendim 1 aydir.