Alpsmommm lilyum_ valla bu 2. Gebeliğim dayanamayıp ilişki üstünden 14 gün geçince hemen kan verdim ilk gebelikte geçilme yaşayarak öğrendim
lilyum_ Alpsmommm ya aslında doğru söylüyorsunuz ama işte hemen bayılıyorum tansiyonum düşüyor o yüzden benim için en son adım kan vermek gibi görünüyor şu anda
lilyum_ BusZeyRas tezel-3 sabah ilk idrarla yaptım testi ama ben yine göremedim. Varsa koyulaşması gerekmez miydi? Benim ilk gebeligimde betam cok yavaş artıyordu o yüzden sağlıksız ilerledi gebelik. Sanırım bu sefer de yavaş artıyor koyulaşma olmadı hiç 😔
tezel-3 lilyum_ aşkım seni umutlandırmak istemiyorum ama sanki hayali çizgi yine var adete daha var belki geç döllenme falan olmuştur bide hangi marka test bu farklı marka denesen 🌸
lilyum_ tezel-3 softec diye bir marka vardı onunla yapıyorum. Simdi bundan bi tane daha var bir kac gun sonra yapıyım onu da sonra belki yeni test alırım. Sen diğer teste hangi efekti uygulamıstın. Daha belli oluyordu sanki. Ben buna denedim de yapamadım.
lilyum_ Alone ben gölge gibi bir sey gördüm ama dün yaptıgım testte böyle çıkmıştı. Bugün daha koyu olur diye düşünmüştüm. Betam yine yavaş artıyor demekki. Diğer gebeligimde yavaş artıp kürtajla sonuçlanmıştı. Yine öyle olur diye cok korkuyorum