Ozgebah Arkadaşlarrr nst de sancim çıkmadı kasilmalarim.hafif var 36+5 teyim acaba doğum yakınmidir ki nst de sancı çıkması mı gerekiyo yaklaştığını anlamak için bu ara dogurcam diye çok korkuyorumm
ZehraS Ozgebah evet cnm bildiyim kadariyle nst de sancilar cokaldikca dogum yaklasiyor demekdir .Ama hic sanci cekmiyip normal kontrola gidip doguran da var yani.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Deletedmom434 Ozgebah korkmana gerek yok canım bende 36+3 te doğum yaptım küvöze girmedi bir sağlık sorunu yok şükür
Ozgebah ZehraS yaa korkuyorum bu aralar çok sertlesmelerim.oluyo bugün bi tarafıma toplaniyo gibi bebegim🤦🏻♀️☺
Ozgebah Deletedmom434 çok şükür evet benim de kurtardı kendini artık ama biraz daha zamanım olsun istiyorum ☺☺
ZehraS Deletedmom434 Ozgebah 😂yaa bende oyleyim sertesiyo bi tarafatoplaniyo bazen alta baski yapiyo bacagi cikaracak saniyorum 😂😂😂
Deletedmom434 Ozgebah gece yatıcaktım saat 2 gibi sancı girdi birden duşa girdim rahatlayamadım 4’te hastaneye gittim 6’ya dek gözlemleyelim dediler 8’de doğumhanedeydim🙈
Ozgebah Deletedmom434 yaa ne guzell bende 38 de inşallah sakince doğururum hayirlisiyla😂😂sağlıkla büyüsünler 💕
Alinmavi Ozgebah brexton hicks kasilmalridir onlar duzensiz olur ve genelde pozisyon degistirince rahatlar. Eger duzenliyse ve hareket edince pozisyon degistirince duzelmiyorsa dogum sancisidir. Ben doguma gittimde hala nst de sanci yoktu aksama dogurdum. 😄