12 Nisan Cuma günü kontrolüm vardı, kontrole gittim Nst ye bağlandım ve sancım falan yoktu eve giderim düşüncesi ile doktorun muayne odasına girdim. Bayram üzeri olduğu için kendi doktorum da yoktu nöbetçi doktor vardı. Kontrolde suyumun bittiğini gördük ve bana direk yatış verdi. Normal doğum istediğimi ilettim. Saat 2 de yatış yapıldı ve sancım olmadığı için suni sancı verilmeye başlandı. Ara ara kontroller yapılıyordu 2 cm açıklıkta bebeğimin dışkısını yaptığını öğrendik ve doktor devam edelim kontrol edelim dedi. 5 cm e kadar açılmam oldu fakat kontrol sırasında dışkı renginde farklılık görünce doktorum direk sezeryana almak zorunda kaldı. 10 saat suni sancı dan sonra gece 00:30 da ameliyathaneye alındım ve 00:50 de meleğim dünyaya geldi. Burada çok pozitif doğum hikayeleri okudum, ama hepsinde aklımda tek bir cümle vardı. Herkesin doğum hikayesi farklı olacak elbet diye demem o ki arkadaşlar çocuğunuz nasıl dünyaya gelmek istiyorsa emin olun o şekilde geliyor😊 Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum🤲😊