Emelnurcakit 24 nisanda transfer oldum dayanamayıp test yaptım bugün 8. Gün sonuç doğru mudur yoksa ilaçların etkisi felan yanlış sonuç verir mi
mine_777 Emelnurcakit bende o gün transfer oldum dün 7. Günümdü idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı 😞 yarın sabahtan kan vericem ama çok bir umudum kalmadı
Cey-cey Emelnurcakit hıı ozaman etkisi kalmamıstır mesela ben transferden sonra da yapmıstı doktorum yarım doz ovitrelle ondan sordum testi yuklesenize buraya
Emelnurcakit mine_777 belki daha erken olduğu içindir bana doktorum 6 mayısta yap dedi dayanamadım yaptım ama korku da vardı içimde ya olmadıysa diye yine de yapayım eğer çıkmazsa 6sında kan veririm diye düşünüp yaptım moral bozmayın bence
Lalaydnn Emelnurcakit ben transferden sonra dayanamayp 5. Günde yapmıştım pozitifi görmüştüm 3 gün üst üste tekrarladım çizgiler koyulaşmaya başladı sonra gittim kan verdim pozitifti. İnşallah seninde öyledir kan verirsen eğer artık kanda çıkar
Emelnurcakit Lalaydnn hiç silik değildi testi yaptığım anda 2. Çizgi koyu bir şekilde çıktı teşekkür ederim 🌸
Emelnurcakit Cey-cey kan verdim beta hcg 208,9 çıktı doktor gebelik var dedi ama tüp bebeği yaptırdığım hastane daha net birşey söylemek için erken dedi kafam karıştı eşime de süpriz yapmak istiyorum ama 🥹
Zeyno800 Emelnurcakit merhaba tup bebegi Adanada kime yaptiniz. Kac yumartniz toplnadi kaci embryo oldu? Hayirli olsun bu arada
Emelnurcakit Zeyno800 Acıbadem hastanesi volkan noyan hocada yaptırdık 20 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi 4 tanesi 5. Güne kadar geldi teşekkür ederim
Yetilk Emelnurcakit bende aynı günde transfer oldum tahlil günümü bekliycem inşallah. ilk transferimde dayanamayıp 10. Günde evde test yaptım çift çizgiyi gördüm o kadar sevinmiştk ki kimyasal gebelikle sonuçlandı o yüzden bu sefer bekliycem. İnşallah herşey gönlünce olur sağlıklı sonuçları alırsın
Emelnurcakit Yetilk gidip kan verdim beta hcg 208,9 çıktı doktor gebelik var dedi ama tüp bebeği yaptırdığım hastane daha net birşey söylemek için erken dedi kafam karıştı 🥹