Arkadaşlar meraba
34+5 günlük gebeyim bebeğim şuan baş geliş normal doğum olarak görünüyor ama hiç bir hastanenin gebeliğin başından beri kabul etmediği gibi Dr lar da yanaşmıyor çok.. beynimde araknoid kistim var maalesef ustune bir de sjogren sendromum var otoimmun bağışıklık sistemi rahatsızlığı yani , bu zamana kadar çok zor Dr buldum çok zor ilerledi gebeliğim en son özel bir hastanede bir Dr buldk ve çokta.memnjn kaldım açıkçası çok yorulmuştum çünkü randevu koşuşturması dan red yemelerdrn en başında normal olabilir problem olmaz demişlerdi , şuan ise nöroloji onayı istediler normal doğum için.. normal olsun diye diretmiyorum asla her iki türlüsüne açığım sezaryen olayım o halde diyorum spinal beynindaki kistee zarar verir çok çekersin dedilrr ve dedikleri gibi de oldu zaten hemoroid den ameliyat olmuştum spinal ile günlerce kendime gelemedim.haftslarca hastanede yattım zor kurtuldum basit bir işlemde bile. Genel uyutun diyorum uyandıramaya biliriz diyorlar varmı.beynindr kist ile hamile kalıp normal doğum yapan .. normal doğumu ıkınma esnasında beyne basınç olur da beyin kanaması geçiririm diye istemiyorlar.. ama sezaryen de zor ne yapacağımı bilemiyorum dertten catladm .. yine.allah bundan geri bırakmasın ama önerileriniz neler ? Çevrenizde veya kendisi yaşayan var mı ?