Ceylano Kızlar Ağrılarım var kasıklarımda karnimda toplandı bı yana doğru sancı mı acaba bilgim yok ilk gebeligim bilgisi olan anlatabilir mi
Azra_Mom Ceylano 32. Haftamda hafif kasılma ve devamlı toplanma şikayetiyle gitmiştim doğum sancıları bunlar demişti doktor sonra bir şekilde engelledik zamanında sezaryen oldu ama o ilk gittiğimde sürekli bir tarafa toplanıyor orası çok sert oluyordu ve bir süre öyle kalıyordu orada yani git bence bir görün bana o zaman bi ilaç verdi ve geçmişti bir daha da olmadı o şekilde
bebosmommy Ceylano takipli olduğun şu an arasan ulaşabilecek doktorun var mı varsa bir sor yoksa hastaneye bi git haftan da normal doğuma uygun belki sancın vardır bi kaç dakikada bir diyorsun riske atma yoksa eve geri gelip huzurla uyursun 🥰🥰
Ceylano bebosmommy yok canm doktorun numarası hastane sokağın başında hemen zatn ya emin olmak istiyorum bana korumasız ilişkiye gir dediler bugün girdim afedersin korumasız ilişkiden sonra ağrı fln illa oluyor bu sefer çok daha fazla ağrıyor ilişkiden sonra da hurma suyu içtim acaba onun mu etkisi oldu diyorum
bebosmommy Ceylano doğumu tetikleyecek yardımcı olacak şeyler yapmışsınız, bence bi gidin bir şey kaybetmezsiniz yakınmış zaten gitmeme pişmanlığından iyidir, hurma da ilişki de kolaylaştırır derler
Fundahakanb Ceylano ben sezeryan olucam ama canım hurma istediği için yiyordum ara ara doktorum ağrılarını artırır dediğinden beri yemiyorum . Biraz bekle bakalım devam ederse gidersin açıklık var mı diye bakıp dururlar iki de bir de alttan şimdi
erkencikus_ Ceylano dkkat ett bakalm gelicek belki de haber et yaa 🥹 bende yok bişey başım dönüyor ama
Ceylano erkencikus_ bakicaz hele bugünde hurma suyu kaynatıp icicem nolcak beklicez basın çokmu dönüyor canm doğumdan önce başı dönemde çok oluyor