asell13 Sare09 bende hap hiç etki etmiyor hamile olmasamda demir serumu taktırıyorum zaten ama dut süper yükseltti hatta yüksek sınırı aştı burnum kanıyordu bıraktım
Sare09 asell13 demir serumu 10 un altına düşmediği sürece takmıyorlar genelde bildiğim kadarıyla taksalar eğer taktıracağım ama
niyetimkalpkirmamak Sare09 6 aydır feramat kullanıyorum 😟 sağlık ocağı doktoru bir problem yok dedi ama 12 düşük müymüş.
Sare09 niyetimkalpkirmamak referans aralığı her hastanede değişir ama genellikle doktorlar 10un altında olmadığı sürece düşük demezler dikkate almazlar ama aslında düşük yani 12 de düşük aslında
momguzide Benim 21 ama doktor düşük dedi. Başka bir ilaçtan c vitaminli bir demir ilacına geçtik. C vitamini emilimi yükseltiyor çünkü.
Sare09 momguzide bende kabızlık yapıyor diye femifer c almaya başlamıştım ama demir miktarı düşük diye mi acaba yükselmedi dedim devlet hastanesinin yazdığı gyno ferro sanola geri döndüm size hangi ilacı yazdı
asell13 Sare09 aynen canım 3 oluyordu benim taktırıyordum kendime geliyordum ama şimdi hamilelikten mi bilmiyorum baya yükseldi
momguzide Sare09 Velavit v-iron with vitamin C benimkinin adı canım. Bir gittiğinde sor istersen. uyumadan önce içiyorum aç karna