Derinmom Lykiav ben ben . Hiç beklemediğim hatta tahmin bile edemeyeceğim bir zamanda hamile oldugumu öğrendim 22 haftalık hamileyim 5 yasında kızım var. Yalnız basıma kaldıgımda korku kaplıyor işimi. 🥲
Julide92 Lykiav ben ben ben. Kızım 9 yaşında şuan 33 haftalık hamileyim. Herşeyi unuttum sanki kızımı genel anestezi ile sezeryan doğum yapmıştım şimdi doktor spinal yapıcam dedi. Aşırı korkuyorum. Geride bırakılan bir evlat daha var, istemediğim bir doğum yöntemi ve herşeyi duymaya yaşamaya cesaretsizim
Apple1993 Yektaruken biraz gec oldu ama kusura bakma cnm Tekirdagda oturuyorum ben Ozele gidiyorum siz peki
Cigdem127 14022024 ilk oğlum 11 yaşında şimdi 2 hamileyim yaş farkları baya var umarım güzel olur hersey
tekmile_34 14022024 Bende sizin gibi ikinci oglusuma hamileyim ve cinsiyeti öğrenince üzülmüştüm sizde Ayni duyguları yasadiniz mi acaba kiz istiyordum çok o psikolojiyi atamadım kafamdan
14022024 tekmile_34 üzülmek değil ama evet insan oğlu olunca bir kizida olsun istiyor ama o kadarr çok hasta çocukları görüyoruz ki o yüzden önceliğimiz sağlıklı olsun dedik ama evde üç erkek gözünde evin durumu canlanıyor arada 😂😂
Alyaeliz1 Lykiav 2 kızım var hamdolsun. Biri yedi biri beş yaşında üçüncüye hamileyim. İsteyerek yaptık . Buda kız cennet kapılarımız açıldı 😍 Rabb’im musmutlu hayırlı sağlıklı evlatları etsin. eşimle bende hayırlı anne baba olalım inşallah. 🌷
aslihananne 3,5 yaşında bir oğlum var 2. Hamileyim bulantılarım başladı oğlum sabırsız karnım iyice çıkana kadar söylemeyi düşünmüyorum. Oğlumda 2 ay yattım bulantılarım çoktu. Aklıma hep oğlum yemek isterse ne yapacağım düşüncesi geliyor 🥹
Apple1993 Yektaruken hastaneye ne zaman gittiniz hangi hastaneye gittiniz nerde oturuyosunuz falan demissiniz cnm 🤣🤣
Semakantar Lykiav bur tane 3 yaşinda kızım var bu 2. Hamileligim insallah ocak ayinda dogacak aralarinda 3 bucuk yas civari oluyor simdiden günlerimi kizim kiskanicak mi kiskanmayacakmi sürecini merak ederek ve dusunerek geciriyorum hamileligim ilkine gore biraz daha farkli agir geçiyor belko cinsiyet farkliligindandir bilemiyorum ama tecrubeli olunca insan daha rahat oluyor bu süreçte tabi dinlenmek pek yok gun içerisinse kizim oyun ister ama geceleri cok şükür deliksiz uyuyor rahatim o konuda insallah 2. Bebiste oyle olurda gece dinlenip gunduz onlara faydali olabilirimmm :))))
Bergamot Lykiav ilk gebeliğimde prensesler gibiydim. Şimdi afacan oğlumun peşinde derbeder haldeyim 🤭
Yektaruken Apple1993 😂🤣8 haftalıkken yazmışım bi hafta sonra 28 hafta oluyorum 🤣😂hormonlar tavan unutkanlık hadsafada o yüzden kusura bakmayın 😊
Bergamot Yektaruken oğlum üstüme atlamaya çalışıyor sürekli kucak istiyor. Kazasız belasız doğuralım inşallah 🤭