Birikii 3 çocuğum var. 1 çocuk çok kolay iki çok çocuk tam ideal 3 çoçuk çok zor 😀 4 çocuğu olan 3 çocuk kolay 4 çocuk zor der
Mrverdgn58 5yasinda kızım var anaokula gidiyir 28haftalik hamileyim kızım şimdiden kıskanıyor doğunca ne yapicam bilmiyorum
NurZenkin Lykiav şükür güzel gidiyor aralarında 3 buçuk yasa yakın olacak bir buyusunler istiyorum.Dogacsk olan için salıncak kurduk diger kızım beşikte yatacak 😊
Merve1414 Papatyamm63 35 haftalık oldum insallah 2 çocuklu gibi rahat geçer 3. Çocuklada rabbim yardimcimiz olsun
Hayalim_s Lykiav 3 yaşında kızım var ikinciye hamileyim doğumuma 1 ay var kızım kucak istiyor oyun oynamak parka gitmek istiyor ama benim hiç enerjim yok uykuyu da çok seven biri olarak tam rahata alışmışken nasıl yapicam bilmiyorum
aslns33 Lykiav İkiz kızlarım var, 2 yasındalar. 25 haftalık da hamileyim, plansız ve sürpriz oldu. Tam anne babayı, oyuncakları paylaşamama dönemindeler. Bi şekilde idare ediliyor çok şükür de 3. Bebek doğduğu zaman napıcam kara kara düşünüyorum.
yaasemin Lykiav ikinciye hamıleyım bebegım 17 aylık 17 haftalık da hamıleyım şuan için güzel gidiyor hareketli bı oğlum var peşinden sürekli koşuyorum ıkıncısı de oğlan bakalım hayırlısı ❤😌
Byz0706 Oğlum 3 yaşında 16 haftalık gebeyim pek hazır değilim açıkcası oğlumun biraz daha büyük olmasını isterdim ama bebeğim doğduğunda aralarında ki yaş farkı ideal olacak o yüzdn çok sıkıntı yapmıyorum 🙂
Nehir-Poyraz Lykiav kızım 20 aylık şuan 7haftalık hamileyim korkuyorum çok planlı olan bir durum değildi. İkisi birlikte bi şekilde büyürler diye düşünüyorum. Tek çocukla bu kadar zorken ikisiyle nasıl olacak bilmiyorum bu yüzden tedirginim. Ara ara oturup ağlamak istiyorum 😂 ama kardeşi olsun istiyordum tek çocuk kalmasın istiyordum nasip. İlkinde çok zor sahip oldum bu kendi gelmeyi seçti Allah büyüktür vardır bi sebebi diyorum
Lykiav Nehir-Poyraz benim kızımda 23 aylık. Tek kalmasın arayı acmayalim dedik. Şu an öyle rahatım ki simdiden alıştım bile.
Sevvaldal Lykiav ikinciye hamileyim. Ama ikinci dediğime bakmayın ikinciler ikiz oldu🙈🥰 şansa tek yumurta ikizlerine hamileyim ve doğurmak üzereyim artık. Oğlum da 5 i doldurmak üzere. Şimdilik mutlu kardeşleri olacağı için🙏🥰 bakalım doğumdan sonra da devam eder inşallah böyle🙏🙏🙏
Deletedmom_87 Lykiav 21 haftalık hamileyim kızım 8 yaşında oğlum doğunca en büyük yardımcım kızım olacak şimdiden ev işlerinde benim yapmama izin vermiyor daginiksa topluyor sofrayı kuruyor yardım ediyor kaldırıyor yani elim ayağım gibi canım kızım inşallah zorlanmayacam🥰
Bebitoo21 Lykiav kızım 27 nisanda 2 yaşına girdi 16 nisanda da 2. Kızımı kucağıma aldım şimdilik iyi gidiyor.