zgeMutlu Kızlar merhaba geçen hafta sancımdan dolayı doğumhane gittim doktor muayenesi oldum açılma Yok yumuşama var dedi haftaya kadar suyun kanaman olmazsa Cuma günü gel dedi bana bu sabah saat 9 da gidicem ama bende ara ara sancı oluyor ve belimde ara ara ağrıyor. ve kasıklarım çok ağrıyor Yürüyemiyorum. Tanıdık ebe var ona sordum suni sancımı verirler açılma olmazsa dedim evet dedi. Biran önce kavuşmak istiyorum oğluma 40+ küsürleri görürüm gibide geliyor. Çok bunaldım artık.🤦🏻♀️ Bu zamana kadar hiç stres yapmadım ama şuan çok stresliyim. Suni sancıyla açılması olup Doğum yapan varmı kızlar aranızda. Kendi sancımla hastaneye gitmeyi çok istiyordum beklemeliyim sizce kafamda deli sorular.😣 acelemi ediyorum acaba. 🤦🏻♀️
Varol zgeMutlu ben yaptım suni sancı kötü değil kendi sancin olursa onunla aynı şiddette oluyo korkulacak hicbisey yok daha fazla bekleme bebek kakasini yutabilir strese girerse
cevizci zgeMutlu Aynı gün aynı durumdayız. Benim doktor en geç pazartesi suni sancı ile başlatmak gerektiğini söyledi. O güne kadar beklicem normal bir şekilde gelir inş 🤲