Irempolatt Merhaba hanımlar, 1 senedir gebelik planlıyoruz, hormon testlerim normal, rahim temiz rahim filmi çekildi tüpler açık eşimin sperm testi de normal fakat 1 senedir gebelik oluşmuyor başına gelip farklı yol deneyen oldu mu?
Musel Irempolatt canm benm ve eşimin de herşey temizdi doktor psikolojik dedi aklımı hep bebeğe verdiğim için olmuyordu aklını biraz boşalt başka şeylere odaklan emin ol sen bile şaşıracaksın beklemediğin anda oluyor
Gebess95 Irempolatt canım bizimde öyleydi eczacı arkadaşım pregnacere hım her önerdi kadın ve erkek için vitamin var içinde ilk kutu da hamile kaldım ondan icmenizi kesinlikle öneririm istersen bir bak eczaneler de fiyatı 400 TL gibi birşey ama çok etkili yabancı ülkede hep kullanılıyormuş hamile kalmak için ülkemize de 2 yıl önce giriş yapmış benden sonra 2 arkadaşım da kullandı onlar da hamile simdi ovulasyon günüme dikkat ettim birde ilişkiden sonra belimin altına yastık koymuştum oldu çok şükür öneririm sana da
Mrt9021 Maşallah, gerçekten her şey çok normalmiş çok iyi💙 Sıcak suda ilişki denedinizmi? Benim şuan ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimde hamilr kalmam zor olmuştu en son bir büyüğüm önerdi. Kadının vücut ısısı yüksek olunca çok çabuk gebe kalınıyor☺
Irempolatt Mrt9021 açıkcası ilk defa duydum bunu denemekten zarar gelmez her şey nasip sonuçta ama bende sıcak spermin kalitesini düşürüyor diye duymuştum 🫢🌸
Irempolatt Musel evet haklısın ilk başlarda daha çok kafamı takıyordum aslında şuan daha iyiyim fakat yine de istemsiz aklım gidiyor özellikle regl dönemine 1 hafta kala mesela bugün hafif pembemsi akıntı oluştu ama neye yoracağımı şaşırdım artık 🥹
Gebess95 Irempolatt araştır gerçekten epey etkili bizimde 1 buçuk yıldır olmuyordu bir sorunumuz yoktu çok şükür şimdi hamileyim umarım en kısa sürede sende kalırsın ❤️
Yaso55 Irempolatt kafaya takmaaa bnm de herşeyim normaldi 2 kızım var büyüdüler ama 3 hamile kalmak istedim korunmasız 3 senede oldu zmanı var herkes yok tedavi gör yok şöke böle dediler bn dedim olacaksa normal dağal yolla olsun hastaneye bile gitmedim zmanı vardır dedim ve şuan 33 haftalık hamileyim sıkma kendini canını rahat ol
Irempolatt Yaso55 evet haklısınız ama kendimizi durduramıyoruz maalesef bir de ilk gebelik olacağı için ayrı bir heyecan istek oluşuyor daha 26 yaşındayım ama yine de kendimize engel olamıyoruz 🥹🥹
fermaneva01 Irempolatt benim stresten olmamıştı stresim azaldı hamile kaldım anında, birde hadi çocuk yapalım diye cinsel birliktelik yaşamayın o anı zevk almak için yaşa ve kafana asla çocuk meselesini getirme kafanda bitir inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız 🤲🏼❤️
Irempolatt fermaneva01 bu ay hep bu kafa ile ilişki yaşadım gerçekten kendimi bugüne kadar da çok güzel idare ettiğimi düşünüyorum ama şu regl 1 hafta kala kendime hiç hakim olamıyorum maalesef 🥺
Irempolatt smallmom01 onu da yaptım bu ay ilk defa bıraktım yapmayı yumurtlama da gördüm her ay ama sonuç negatif 🥹