Durunun_kardesi  Kızlar kafayı yiyecem artık adet olmam gerekti bugün akşam test yaptım ilk 5 dk da gölge gibi çıktı ama çok çok silik sonra 15-20 dk içinde böyle oldu ama geçen 2 ay da böyle oldu kimyasal oldu yine kimyasal diye şüpheleniyorum çünkü geç göründü çizgi benim gibi arka arkaya kimyasal geçiren oluyor mu
yeni-annelik Durunun_kardesi benimde sizin gibiydi ilk yaptığımda yok denenecek kadar azdı çizgi sonra koyulmuştu 3 kere tekrarladım hep silik çıktı şimdi 21 haftalık olduk 🙏🏻
Sevgi2023 Durunun_kardesi ilk 10 dk silik çilsa bile vardir, ama sonradan zaten çizgi oluşuyo bu testlerde ilk 10dk dikkataa alin
Cankuss35 Durunun_kardesi 15-20 dk sonra koyu olması kimyasal anlamına gelmiyor maalesef bunu 2 günde bir kan vererek anlayabilirsiniz . Tekrar kimyasal olursa mutlaka doktora görünün
Durunun_kardesi Cankuss35 Cankuss35 ay canım korkuyorum ne anlama gelir ki başka 😪 İnan burda doktor diye bişey bulmak çok zor 😭
Durunun_kardesi Ay inşallah sağlıkla olur Allahım bebişler ❤️🙏🙏🙏 ama çok korkuyorum 😧 var mı yok mu emin olamıyorum ben Londra da yaşıyorum maalesef kan veremiyorum Burda sadece testler ve bunun için doktor burda bişey yapmaz anca Türkiye de sormam gerek 😪
Ruhsar35 3 kez kimyasal gebelik yaşadım 1 kezde düşük ve kanımda pıhtılaşma varmış test yaptırdım iğne ve ilaçla şimdi bir kızım var 3 ay sonra 1 yaşına girecek kimyasal olursa mutlaka araştır canım ama şuan pozitif 🥰