3premsesinannesi 5.sezeryen doğum yapan varmı anneler ben 5ay önce doğum yaptım şimdi 5haftalık hamileyim 5.bu 4 sezeryenim var çok korkuyorum birde 2 kızım yaşıyor 2 kızım vefat etti 5ay önce doğanda 2.gün vefat etti erken doğum oluyor
Canan-_16 3premsesinannesi 2 gün öncemi başınız sağolsun neden vefat etti beş aylıkken etrafımda 5. Sezeryanı olan var ama sizin ara olmadığı için riskli Olur bence bu arada helal olsun valla ben ikinci sezeryanı olucam çok korkuyorum Allah yardımcınız olsın inşallah
asell13 3premsesinannesi başın sağolsun canım cennette şefaatçi olacaklar inşallah🤍 benimde 4. Sezeryanım olacak 2 kızım vefat etti 1 oğlum var 13 gün sonra bi kızım olacak inşallah gayet rahatım günümü bekliyorum sıkıntım yok. Görümcem 5 ay önce 6. Sezeryanını oldu malesef onunda 2 kızı 1 oğlu vefat etti şuan 2 kızı 1 oğlu var sağ. İyi bi dr hastane ayarladı 1 hafta biraz ağrısı oldu sonra hızlıca toparladı. Bende aynı şekilde iyi bi doktor ve hastane ayarladım allahın izniyle sağ salim kurutuluruz 🤍
SmyEsciv 3premsesinannesi Öncelikle başınız sağ olsun doğumlarınız neden erken oluyor acaba Perinatoloji Doktoruna gittiniz mi
3premsesinannesi asell13 inşallah cnm ben hiç beklemiyordum korunuyordum 1 kere kacamakdan oldu 5haftalık şuan iyi bir doktor seçeceğim inşallah 5.sezeryen çok riskli çünkü 2 kızım var benimde 2 de Cennet kuşlarım kızlarım var rabbim bizi sağ evlatlarımıza bağışlasın inşallah
asell13 3premsesinannesi hiç korkma ilk gittiğim doktorum 7. Sezeryanı bile yaptığını söyledi ama iyi bi doktor bulmak lazım.
asell13 3premsesinannesi ayten baymas çöktü. Görümcemde 6. Sezeryanını cüneyt evrükede yaptı gayet güzel geçti👍
Susu13 Kızlar vefatlar neden dolayı oldu 3 Sezeryan sonrası olduğu için mi anlayamadım kusura bakmayın, benimde ilk doğumumu Sezeryan yaptım şimdi hamileyim yine zorunlu Sezeryan olcakta