Hey_makaron Kızlar fotoğraf çekim kalitesi güzel bir telefon almak istiyorum, doğacak olan bebeğimin fotoğraflarını çekmek için. Ne önerirsiniz 🌸
Liv3652 Hey_makaron iPhone 13 kullanıyorum hafıza kalite açısından gayet memnunum 14 le arasında çok fark yok daha uygun fiyatı 👍🏻
Hey_makaron Liv3652 gereksiz pahalı diye düşünüyorum iPhone telefonları, tabi kalitesi özellikleri tartışılmaz kullananlara dicek lafım yok😊🌸
Hey_makaron kardelen54 bu telefonun çekiminin çok güzel olduğunu bazı karşılaştırma videolarında görmüştüm aklımda ♥️🌸🙏
matmazelinbeybisi Hey_makaron iphone 13 kullanıyorum ve çekimini çok beğeniyorum eşim de huawei p60 pro kullanıyor onun çekimi de çok güzel ikisi de önerimdirr🥲
Mervisanne iPhone 15 pro Max kullanıyorum iyi ama eşimde Samsung s 23 ultra var harika ötesi ona geçmeyi düşünüyorum bende
kardelen54 @Hey_makaron ben kullaniyorum çöm memnunum hatta iphone kullanan arkadaşlarım bile diyor senin tel daha güzel çekiyor diye su an 20 bin civari olması lazım
Kbrbydk Hey_makaron Xiaomi note 12 pro kullanıyorum. Kamerası güzel. Esimin iş telefonu Samsung a34 onu aşırı beğendim. Kalite akıyor telefondan.Samsung a serisi üst modelleri de değerlendirebilirsiniz. Hatta Xiaomi note 13 pro filan çıkmış inceleyin derim.
matmazelinbeybisi Hey_makaron https://consumer.huawei.com/tr/phones/p60-pro/buy/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0MexBhD3ARIsAEI3WHKahwX20PIx4LLBFXgJvI939PM-cFu1EDKWAWlNIPK8rHeLRvzSR6caAsebEALw_wcB. Kendi sitesinden bakabilirsiniz😊
amayinedeiyiilerledim Hey_makaron honor serilerini inceleyebilirsiniz. Kameralarında Sony lens kullanıyor
yeschef-13 Hey_makaron benim ıphone 14 pro max ve klip bile çekilir bence 15le hiç bir farkıda yok eşimin 15 ona göre fark var ama benim için yeterli hiçte anlaşılacak bir fark değil fotoğrafta,video çekiminde evet sabitlemesi derinliği vs