Gamze0707 Merhaba ben daha önce medstarda nilsem hanıma gidiyordum ama süre olarak mecburen çok kısıtlı geçtiği için ilk kızımın doktoruna tekrar geçiş yaptım aslı vural sesver inanılmaz iyi bir doktor ve hiç sorun yaşamadım en az yarım saat sizi muayene ediyor çok ilgili mutlaka tavsiye ederim
Demet__ Serife3304 medikal de doç. Dr Ömer Ünal var onu araştırıp buldum muayene oldum gayet ilgili bilgili biri gibi şimdilik sorunsuz ilerliyor
Temmuzsbl Demet__ Ömer Ünala devam ediyor musunuz acaba bende gitmeyi düşünüyorum da tavsiye eder misin
Selbi777 Anadolu hastanesi , Erhan Muluk hocaya takipliyim , ilk gebeliğim. Herkes tanımaz ama bilgili bir doktor.
seyma2609 Medstar topçular hastanesinde mustafa sağlam benim doktorum. Hamileliğin başından beri doktorumla ilerliyorum 32. Haftadayım. Whatsapptan bile ne zaman yazsam çok yardımcı oluyor. Tahlil verdim örneğin sonuçları sonra çıkacak illa gel göster demiyor wptan atıyorum sonuçları hocam detaylıca oradan bilgi veriyor sağ olsun. Eşimin de benim de içimizi çok rahatlattı bu süreçte. Çok güler yüzlü kızlar tavsiye ederim
Demet__ Temmuzsbl hayır gitmeyi bu hafta itibariyle kestim memnun kalmadım sürekli ekstra ücretli bişeyler yaptırmanın derdindeler bunu açıkça belli ediyorlar güven vermedi açıkçası
elamom24 Medstar yildiz da koray dumana gidiyorum ben de inanilmaz enerjisi yüksek bir insan cok rahatlatiyor tavsiye ederim
Demet__ dorukabioluyor şuan 28 bin doğum ücreti ama memnun kalmadım değiştireceğim o yüzden kendimi hastanede gibi değil de bi mağazada gibi hissettiriyorlar sürekli ücretli ekstra bişeyler yaptırma derdindeler