Gdg Kizlar mantar enfeksiyonuna yakalanıp fitil kullanan var mı ve bu nasıl geçer ki ya hiç geçer gibi durmuyor. Bir de bir akıntı geliyor sonra anlatamam size ... 😳😳😳😳
gevezeyazar1 Gdg malesef geçmiyor geçmiyor geçmiyor .. kaç kere fitil kullandım krem kullandım ama yok azalıyo geri artıyo
Yokk Gdg bnde fitil kllndm aryla iki kutu ama gcmyo cnm halada var kasntı akıntı doktr gebelkte olr dyo ama ne olck blmyrum sürekli fitil kllnmk istmyrm da rhmi uyarır dye🙏😤
mom-candan Gdg sirkeli su ile sabah akşam tahretlenin bide eşinizdede mantar olabilir ve ilişkiyle geçip sürekli tekrarlayabilir eşinizin de bi doktora gitmesini tavsiye ederim
Seherr Kızlar en güzel çaresi sirke ben sık sık sirkeyle yıkıyorum kesinlikle sabun duş jeli sürmeyin özel bölgenize ben sebamedin şampuanını aldım özel bölge için ph lı onu kullanıyorum birde sık sık yoğurt yiyin kefir içebilirsiniz yada eczaneden probiyotik hapı kullanın ben bu şekilde kurtuldum bunları yapmadan önce hep tekrarlıyodu
Fatley Sirkeli su nasıl yapyorsunuz yani ne kadar sirke? birde sadeceüzeri mi içerisini yıkıyor musunuz
Yarenelibol Kız bndede çıktı ama ikinci günü anladm doktora gitçekdim genital temizlik yapim die aynayla baktm bembeyazdı içi akıntı yoktu yeni başlamıştı ama vardı yanıo kasınıodu doktora gitim hem çatıma baktı hem mantar varmı die mantar yeni baslams var dedi fitil verdi sabun gibi bişeydi dün gece koydm o saaten beri akıo bitmek bilmedi delirçem birde kaşınıo yıkıorm sürekli geçermi bilmem doğum kapıda heran gelebilir🙁 oturamıyorm üstüne
Gdg Yarenelibol benim geçti şükür ıslak bırakma çok kurula iç çamaşırını sürekli degistir. Mantar fitili akıntı yapıyor döküyor galiba
Bsyldrmdlk Bende aynı dertten müzdaribim.. 5+3 hamileyim hamile kalmadan önce gittim fitil kullandım tam geçti derken hamile kaldım. Doktor banada sirkeli su ile taharet almamı önerdi ki gerçekten işe yarıyor.
Eddacan Bende de aynı lanet var bitmiyor 15 haftayım 3 hafta oldu başlayalı fitilin hiç etkisi yok sanırım bende sirkle su kullanacam artık
Emelinda Mantarı besleyen besinlerden uzak durun geçmesi için tek çare bu. Ben hamilelikten önce yakalanmıştım candita diyeti diye bir diyet uygulayıp kurtuldum, internetten araştırın, doktorunuza da başlamadan önce mutlaka danışın, zaten zararlı şeyleri yemeyi bırakıyorsunuz bence bebek açısından sakıncası olmaz ama yine de doktor uygun bulursa uygulayın derim