findiktan11 Kızlar bugün elbise giymiştim altına külotlu çorap giymiştim sonra sıktığını düşünüp belini göbeğimin altına(kasıklarıma) kadar indirdim şimdi biraz ağrım var bebek tam olarak nerede oluyor sıkmış mıdır? 28.haftadayım
momofmychildren findiktan11 sanmıyorum eğer çok dar değil ve sızı etkilemediyse o kadar rahatsız etmemiştir
Momofelisa findiktan11 şahsen beni en başında beri çok rahatsız ediyor dar şeyler külıtlu çorabı düşünemiyorum 🙊 bir kez giymek zorunda kaldım onda da kenarından kalçamın altına kadar kesip öyle giydim kasıklarımı sıkmayacak şekilde. Sizde tekrar mecbur kalırsanız deneyebilirsiniz
esty35 findiktan11 Penti de hamile külotlu çorabı var ben son zamanlarda onu giyiniyorum karın paneli var rahatsız etmiyor bakabilirsiniz ☺️
Sadeceanne2 findiktan11 yok yahu 😄 o su dolu bir balonun içinde ve 28 . Haftada bebiş daha Dönmemiş oluyor karnının altına çektiysen lastiği imkanı yok öyle bir şeyin ama giymemeye çalışsan daha iyi olur
aysegul1122 Haftadayım bebek her yerde 😂 Kendisi küçük ama alanı geniş tepiniyor. O sebeple bebeğinizi rahatsız etttiğini sanmam. Rahatsız olsa yer değiştirirdi emin olun. Ama külotlu çorap beni hamileliğimin başından beri rahatsız ediyor. İçinde boğuluyor gibi hissediyorum. Göbeğim yokken bile nefesimi kesiyor gibi gelirdi.Bu sebeple pentinin hamileler için olan külotlu çorabını aldım. Kocaman bir göbek yeri var ve göğüs altına kadar çıkıyor. Kesinlikle öneririm. Biraz pahalı bir siyah bir ten aldım. Kaçma yapmadı hala. Sağlam bence.
findiktan11 aysegul1122 normalde giymiyordum hava serin diye giydim bebek hareketleri yukarıdaydı ama kafasını falan sıkmış mıdır acaba diye tedirgin oldum umarım iyidir
aysegul1122 findiktan11 yok yok ben yüz üstü bile yatıyorum. İçinde bulunduğu su onu öyle küçük darbelerden etkilenmesine izin vermeyecek şekilde korur. Korkmayın. Ben genel olarak rahatsız olduysanız diye öneri verdim ama korkulacak bir şey olduğunu sanmam.
findiktan11 aysegul1122 en ufak şeyi bile kafama takmaya başladım hadi hayırlısı. İnternete girip yazınca gelişimi etkilenir falan yazıyor o korkuttu beni
aysegul1122 findiktan11 genel olarak dar şeyler giyilmesi önerilmiyor. Ama bir krizden bir şey olmaz işin ucunda Allah korusun ama basit bir trafik kazası yapsak emniyet kemeri sıksa yine amniyotik sıvı koruyor bebeğimizi. Tek sefer giyilen külotlu çorap mı zarar verir? İçinizi ferah tutun. Stres emin olun çok daha fazla zarar verir. Ben tayt giymeyi çok severim hep tayt giyiyorum hala evde hala. Bebeğim de pek şikayetçi değil gibi tak tak vurmaya devam ediyor 😂
findiktan11 Momofelisa yok hayatta giymem içim hiç rahat etmiyor çünkü ilk başta sıkmamıştı çıkardıktan sonra sıktığını fark ettim
findiktan11 aysegul1122 geçen doktora gittim tayt hiç sıkmıyordu bile bana giyme dedi bebeği aşağı itebilir dedi o yüzden her seyden tedirgin oluyorum. Ne giyeceğiz bilmiyorum hele çalışırken o kadar zor ki her gün🤦♀️
findiktan11 Sadeceanne2 pazartesi gittim bebiş kanalda değildi ama dönmüştü tabi geri yukarı dönmüş olabilir şuan emin değilim çok hareketli çünkü😀 doktor biraz aşağıda demişti tedirgin olma nedenim o aslında ama özel bölgemin az üstündeydi bebişe gelmemiştir diye umuyorum
Enfal_06 findiktan11 bebeğin sabit bi yerde durduğunu sanmıyorum yani benim ki durmuyorsa diğer bebekler hiç durmuyordur 😂😂
findiktan11 Enfal_06 içim rahatladı herkese çok teşekkür ederim insan tedirgin oluyor. Aslında tedirgin olacak bir şey yapmamak lazım baştan çözüm😀😀
Enfal_06 findiktan11 anlıyoruz seni canım insan takıyor düşünüyor kuruntu yapıyor tek ben öyle değilmişim anne olmak böyle bişey işte rica ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini 🥰
findiktan11 Sadeceanne2 doktorum sorun olmaz kanala girmemiş hareketli dedi yarın tekrar gideceğim zaten pazartesi yüzünü göstermedi doktorum perşembe bir daha gel bakarız dedi😀
bebisliozlem findiktan11 canım bende o aylarda giydim zaten kıştı benim o zamanlarım ama ben hem siyah hem ten rengi iki tane hamile külotlu çorap almıştım pentiden ben onları halâ giyiyorum sıkmıyor
findiktan11 bebisliozlem havalar ısınacağı için artık almam diye düşünüyorum tabi aklımda bulunsun ihtiyaç olursa