_almirasmom Fatoss-16 benım doktorum ozel klınık doktoru hastan doktorlarını bılmıyorum doğumum sadece orada oldu 1 gun yatıs zaten oluyor ve cok guzel ilgilendı hemsıreler sonrasında
_almirasmom Fatoss-16 evet benım esım gırmıstı sımdı gene gırıcek ınsallah bebegın herseyıne şahit olmustu 🙏
Fatoss-16 _almirasmom çok teşekkür ederim sorularıma cvp verdiğiniz için 🌷 eşimin desteği çok önemli benim icin de kendimi daha rahat hissedecegimi dusunuyorum
Zarina11keskin dudu-1 bende Gönca hanıma gittim yarın ikinci gidişim ) ama hala acabalarım var baya kişi Nazmiye hanıma gidiyormuş
dudu-1 Zarina11keskin çevremde bir kaç kişinin doğumuna girmiş herkes çok memnundu bende başka bir doktora gidiyordum değiştirdim iyiki de değiştirmişim Nazmiye hanım çok ilgiliydi bilgilerine güveniyorum
Zarina11keskin Masalikom doğum normal mı oldu ? Nasıl ilgilendıler ? İlk doğumum normal oldu benim özellerde hemen sezeryan yapıyorlar dıyorlar ama
Masalikom Zarina11keskin Ilk dogumum kordon dolanmasından dolayı erken oldu 37 de acil sezeryana alındım 2.si de sezeryan olcak bel fitigim oldugu icin kendi tercihim