biranneikievlat Fatoss-16 Dilek Doğan Baş takipliyim anlaşmalı olduğu hastane Hayat Hastanesi. Planlı spinal sezaryen 26.000 tl fiyat verildi.
Gebess95 Masalikom bende ona gidiyorum hangi doktor acaba memnun musunuz ben Nazmiye hanıma gidiyorum da hala acabalarim var 😅
06_hb06 _almirasmom rabbim kolay doğumlar nasip etsin bende orda doğum yapıcam Allah izin verirse 10 gün gibi bir sürem kaldı doktorunuz kimdi acaba
Masalikom Gebess95 Bende Nazmiye hanima gidiyorum ilk dogumumda da ona gitmistim memnun oldugum icin yine onu tercih ettim
Ilknurbayndr0 Freefam ben bandırmada yaşıyorum ama doktorum pembe mavide doğum yaptırıyor 28bin tl fiyat verdi
esindogantirak Nev Esentepe’ye gidiyorum, doğum 30/35 bin arası değişiyor diye biliyorum ama daha zamanım var diye henüz detaylı konuşmadık
Zarina11keskin Masalikom doğum normal mı oldu ? Nasıl ilgilendıler ? İlk doğumum normal oldu benim özellerde hemen sezeryan yapıyorlar dıyorlar ama
cananalacam Esraaaas hangi doktora gidiyorsun fiyat değişiyor mu doktordan doktora bende gidiyorum da 20k demişlerdi
Freshmommy cananalacam ben şehir hastanesine gidiyorum özelde fiyat almıştım sadece perinatoloji takipliyim özeller bu anlamda çok iyi değiller