Nefiseplt bn ve kız kardeşim beraber orada takipliydik geçen hafta kız kardeşim doğum yaptı yani hastane konusuna gelince şöyle söyliyim doktor evet muayeneyi çok çok iyi yapıyor ilgileniyor ama doğuma girmiyormuş doktorlar,bunu oradaki ebeler söyledi bize,2 saat oldu kız kardeşimin durumu hakkında bilgi almak istedik annemle,siz aşğıda bekliceksiniz bn aricam öyle geleceksiniz diyor kız kardeşimin çığlıklarını içerden duyuyordum kapıdaki güvenlikler aşırı saygısızlar,şöyle ki kardeşim sabah 7 buçuk gibi oradakilere sncısı çılması olmasına rağmen ilgilenmeden sürekli alttan birileri gelip bakıp bakıp gitmişler ,annem ebeyi çağırdığında ise sen beni sürekli çağıracakmısın gibi ithamlarda bulunmuş,koz kardeşim hastaneden çıkmak istediğini ebeye söyleyince o anda apar topar doğumu başlattılar ama nasıl neredeyse 10 taneden fazla alttan dikişleri oldu mahvoldu yani ,doğum anında hemşirenin elini tuttuğunda başka bir ebe sağlık çalışanına dokunma eğer birşey olursa sorumlusu sen olursun gibi şeyler söylemiş çok şükür şuan iyi kardeşimde bebeğide ama ben o hastane ile iletişimimi kestim,evet doktorum erkekti çokta iyi ilgileniyordu ama doğum konusuna gelince aşırı iğrenç bir hastane,uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama yaşadıklarımız tramva olarak kalıcak…