senatss Üsttekini yaptım ilk 1 saat sonra da altdajini yaptım sonuç bu reglm 5 gğn gecikti sizce durum nedir yada yokmu ben mi görüyorum istediğim için lütfen yardımcı olurmusunuz
Kardelen120o senatss en mantiklisi erken gebelik testi daha hızli sonuç alırsin 🥰 ama var gibi duruyo
Merryceyn Var gibi canım sabah ilk idrarla yine yap test daha çok yeni sanırım hayırlı haberler alırsın inşallah 🌸💕
senatss Merryceyn sabah işe gidicem o yüzden tekrar Bi test daha deneyeyim dedim ama size de sormak istedim
senatss Kardelen120o yarın işe giderken tekrar alıp deneyeyim bari kan veremiyorum iş çıkışı eşim aldığı için ilk ben öğrenmek istiyorum çünkü 😔
senatss YesimAykut kan veremedim işe gittiğim için ama yanımda test var tekrar onu mu yapsam diye düşündüm
Dilaradefe28 senatss adetiniz geciktiyse yada 1 gaftada varsa freely test sonuc veriyor yapin aldiniz dimi
senatss Dilaradefe28 dediğiniz testten bulamadım her yer aynı satmıyor bulamayabilirsiniz dedi eczane başka denedim 2 tane o da negatif biri de az silik