Youngmotherr Hazalaskin bizde böyle yapa yapa ikinciyi getircez en sonunda her korunma yönteminden hamile kalan var napcaz biz 😂
Hazalaskin Youngmotherr ben hep korundum aslında bı kere geri çekilme yaptık olmuş olan . Başka riskli ilişkim yok çünkü
Hazalaskin 2prensesannesiiii canım ben kızımdan sonra 15 ay doğum kontrol hapı ile korundum. Hap yan etki yaptı bıraktım sonra o ay prezervatif kullandık bı kez evde değildik tatile gitmiştik geri çekilme yaptık gebe kalmışım. Olma ihtimalini biliyordum ama gerçekten ihtimal vermemiştim polikistik overim de var bu kadar fa kolay gebe kalmam demiştim 🤣 şimdi kızım 23 aylık ben 32 haftalık hamileyim
2prensesannesiiii Hazalaskin ya evet bende öyle ilki zor oldu 2 . Kolay olmaz dedim hep belki bu rahatlık olduğu için kolay oldu 2. Benim bu 5. Gebeliğim sadece 1 tane sağlıklı doğum yaptım kısmetse bu 2. Olacak 🙏🌺 sağlıcakla gelsinler inşallah miniklerimiz🙏
Youngmotherr Deletedmom_116 sen akıllanmazsınnn djdkdndkhd 7 kocalı hürmüz gibi sen de 7 çocuklu hürmüz olacan djdmnd
Deletedmom_116 Youngmotherr olsun varsın 🤣🤣Zarar gelmez bebeden shdhd ama ikinciden sonra düşünmüyorum
cihandurumerve Pamuk çok zor. İlgi bekleyen bi bebeğim vardı ve ağırlaştığım için tam anlamıyla kendimi ona veremedim. Tamamen vicdan azabıyla geçti 9 ayım. Bi anda emzirmeyi kesmek zorunda kaldım onun vicdan azabını ayrıca çektim. Çok zordu benim için
cihandurumerve 2prensesannesiiii sağolun evet ameliyatta 2 kez dikildi tutmayınca yakarak yapıştırdılar ölüm gibi bişeydi benim için. Ne biliyim belkide iş bilmeze denk geldim
2prensesannesiiii cihandurumerve yaaaa bayıltsaymış keşke öyle durumda seni tamamen gerçi devlette insan psikolojisi düşünülmez şimdi nasılsın canım sıkıntılar oluyor mu
Deletedmom_116 Youngmotherr yok ya üçüncüyü Nasip olursa Uzun süre istemiyorum djdjd Okulu olsunlar falan sonra