deryalardanbiri 8 hafta 5. Günden selamlar 👋🏻Tahmin alabilir miyim kızlar 🍀özellikle tahminleri tutan arkadaşlarımızın hesaplarını bilenler etiket yapabilir mi 😇😇
Begum- deryalardanbiri merhaba resmi nasil yüklediniz . Ben dünden beri bakıyorum bitürlü bulamadım nereden yükleyeceğimi
deryalardanbiri Begum- forum kısmı ana sayfaya girdiğinizde sol üst tarafta üç çizgiye tıklayıp resim yükleye basmanız yeterli 🍀
deryalardanbiri Sermec27 ben de anne hissiyatı erkek hissediyorum ama tabi her şeyden önce sağlıklı ve hayırlısı 😇 teşekkür ederim cevabınız için 🍀
Ozlem0795 iremsevinc yani benim öyle çok tecrübem yok yukarıdakini de benzettiğim fiktimi söyledim ama sizin kız gibi duruyor kendi kızımın ultrason görüntüleriyle kıyaslayınca 😊
iremsevinc Ozlem0795 ay inşallah canım ya doktor da kız dedi%90 ama hala ınanamıom 25 dk bakmak için ugrastı hep kaçıtdı bı açtı bı kapadı sen jacıncı hafta öğrendın
Ozlem0795 iremsevinc 14-15 haftalıkken öğrenmiştim ilk hamşle olduğumu öğrendim direk kız dedim kendim için de yani anne ne hissederse o doğru bence sağlıklı hayırlı evlat olsun öncelikle 🙏🏻🥰