Dlnshn02 Merhaba kızlar, yarın 15 haftalık olacam ama kusmalarım halen bitmedi. Mide bulantım olmuyor ama aniden kusmam oluyor. Bunu yaşan oldu mu? Acaba midemle alakalı başka bir sorun mu var diye düşünüyorum
Alparslanmom__ Dlnshn02 normal cmm herkes farklı yaşıyor bu durumu işte 5 6 ay süren var mide bulantısı kuzenimin oyleydi
14022024 Dlnshn02 bende 16 haftalık hamileyim benimde hala bulantım devam ediyor kusma çok nadir yaşıyorum
tgbmerve Dlnshn02 herkeste okadar değişiyor ki 16. Haftaya kadar hersabah aç karnına kustum , öğlene kadar tuzlu çubuk la tansiyon 8/5 ti hep, 20. Haftaya kadar da ara ara kusmalar.oldu, 5. Aydan sonra oh ne dünya varmış dedim
Dlnshn02 Alparslanmom__ mide bulantım pek olmuyor ama kusmam çok fazla oluyor. Tuzlu çubuktan çok tiksindim ağzıma bile alamıyorum artık
Alparslanmom__ Dlnshn02 çok geçmiş olsun umarım geçer biran önce çok zor gerçekten bn ilk üç ayimda yaşamıştım
Rabia_ali Merhaba ben de 15+3um ama hala ağzımın tadı yok midem bulanıyor kuscak gibi oluyorum geçer demişlerdi ama geçmedi doktorum prilam verdi bazen içiyorum rahatlatıyor
Dlnshn02 Rabia_ali 2 aydır prilam alıyorum ama hiç faydasını görmedim o yüzden almıyorum artık. Benim de sizin gibi ağzımın tadı hiç yok. Ağız tadım olmadığı için de kusuyorum
Epifizbezi Dlnshn02 16+3 günlük hamileyim hala kısmalarım devam ediyor ama yinede doktora sık gidiyorum bebeği kontrole çok kusuyorum bazen boğımdan kan geliyor
Dlnshn02 Epifizbezi evet bazen benim de boğazımdan kan geliyor muhtemelen kusma esnasında tahriş olduğu içindir
Rabia_ali Krakerden sıkıldım leblebi yiyorum ama anlık geciyo sonra yine başlıyor Allah yardımcımız olsun sabredecez mecbur
Esonuzzz Dlnshn02 15+5 benimde kusmalarım devam ediyor iştah 0 -5 kilo ile devam ediyoruz prilam içiyorum günde 2 tane yine de aynı sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🩷