2moomm beslenme ıhtıyacımız olandır bız yeterlı karbonhidrat almaz ısek eğer vücudumuz sıkıntı yaşar ve hızla gerı alırız.
size bır günlük öğünümden bahsedeyim
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 dilim tam buğday/kepek vs
1 dilim süzme peynir
3-4 zeytin
Domates salatalık
1 dilim kaşar
biraz çeçil
Ara öğün
Activia yada ceviz fındık
Akşam yemeği
9-10 yemek kaşığı musakka
5 tepeleme pirinç pılavı
Ortada olan salatadan
2 kepçe de evde olan çorbadan
son ara öğün olarak
Bitter cıkolata kahve cesıtı
cok da güzel kılo verdim günde 45-50 dk evde yürüyüş yaptım almam gereken kalorinin altına düştüm haftada 1 gün ödül verdim sevdıgım hamburger kfc menüsünden küçük porsiyon
Bol su tükettim kahvaltı yanına yada ara öğünde yesılcay ıctım size tavsiyem kendınızı asla sağlıksız sekılde kısıtlamamak herseyı yiyerek kılo vermek porsıyon kontrolü yapmaktır bunlar hem diyeti surdurulebılır hale getırır herseyden yıyerek hem cok açlık hıssetmez hemde dıyet bıttıgınde kılo korumaya gecıp yemedıgınızı yemeğe başladığında kılo alımının önüne geçer
Ben her sabah kahvaltı da farklı yıyordum temel besinler aynıydı ama yumurta farklıydı sıkılmayım dıye
Sucuklu yumurta kıymalı yumurta patates kızartması ölçülü şekilde haftada 4-5 kere muhakkak bunlardan yedim haftada 2 kere haşlanmış yumurta yedım kepek ekmeği ıle yanına domates salatalık yumurta yapıp tost da yedım geç yattığım ıcın öğünü mu 6-8 arası çoğu zaman 8 bazen 7 gibi yapıyordum çünkü gece açlığı çöküyordu erken saatte kesince akşam yemeğinden sonra 40-45 dk orta halkı yürüyüş yedıklerınızı erıtır kalorı açığı oluşturur