Birtutambebek Kızlar 14 +4 olduk bugün fakat döllenme süresi ilk 10 gün yada 12 gün sürebiliyor ya şuan ben net 12 haftalık mıyım yoksa olduğu gibi mi yani merak ettiğim 3.5 ay bitti mi biraz karışık bir soru oldu ama bazıları geriden gelir diyor anlamadım
numix Birtutambebek 14-17 hafta arası 4 ay olarak gözüküyor. Son adet tarihinize göre hesaplayın hep 🥰 döllenme tam belli olmaz çünkü
Hasadser numix benimde mesela 18 mart son adet tarihim ama ilişki 31 mart 1 Nisan 2 Nisan oldu hamile olduğumu öğrendim yeni daha ama işte son adete göre deilde döllenme süresi hesaba alarak hesaplayın diyorlar etraftakiler ben 6 + 2 diyorum onlar 4+2 diyor bilemedim aklım karıştı
Birtutambebek Suey öyle yaptım zatrn 14+4 ama bazıları diyor ki hastane de gebelik iki hafta geriden hesaplanıp doğum tarihi verilir mis
yssmom Birtutambebek hayır gebelik son adet tarihine göre bakılır doğum vakti için genelde 2 hafta önce yahut 2 hafta sonra olarak söylerler
Mzzz Hasadser son adet tarihi baz alınır döllenme ne zaman olmuş bunu kimse bilemez etrafinizdakileri değil doktorlari dinleyin 9 ay boyunca her konroldr son adet tarihini sordu ultasonlada bakıp uyumlu mu diye bakti 2. Hamileligim daha 1 kere döllenme falan soran yok 🤗