Mu-az8 kmn_neslihan https://mutluresim.com/images/2024/05/11/zmLrKq.jpg. Bizede bakabilirsiniz 7 hafta
mergok0935 y-eda @Sermec27 @Melisaaltnblk Babada cinsiyet tahmini yaparmışsınız rıca etsem doktor %70 tahmın ettı 2 hafta önce ama emin olamiyorum ya degısırse diye kontrolümde çok var daha @
Mu-az8 Sermec27 benim iki kızım var bunda 10 haftam ama nedense belirtilerim kizlarimla aynı hala bulantı kusmalarm devam yinede keseden beli olurmu diye attım çoğunluk herkesin tahmini keseden tutuyor amma
tugbamommm Sermec27 teşekkür ederimm bugün aslında doktor yüzde yüze yakın erkek dedi ama emin de olamıyorum kesin demiyim dedi bende öyle sizlere sorayım dedim 🥰 haftaya yine gideceğim bir tane oğlum var bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin ❤️
Sermec27 tugbamommm hayırlısı olsun benim de bir oğlum var 3 yaşında 32+6 haftalık hamileyim yine oğlum olacak Allah’ın izniyle 🤲🥰
Sermec27 Mu-az8 ben keseden anlamıyorum ama kafa kemik yapısı nub kısmı falan oralardan az çok anlıyorum rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun 🥰