Lidyas Geçen hafta gittiğimde erkeğe benzetti bugün gittim kıza benziyor dedi 14 hafta 2 günlük tam olarak ne zaman kesin öğreniriz
Elsa57- Lidyas 16 dan sonra net söyler ben 15+3 teyken kız galiba dedi o haftaya dek tüm kontrollerde 16+2 de net erkek olduğunu öğrendim çok erken o yüzden henüz
zeynonunannesiiii Lidyas ikisindede 24te öğrendim kızıma erkek dediler oğluma kız dediler o yüzden 23u geçmeden inanmayın
iremd-1798 Lidyas özelde ki doktorum 9. Haftada net kız dedi 29. Haftadayız kızım olacak 😘 16. Haftada devlette ki doktorum da kız dedi 🤭
Kbr6134 Lidyas 14+3 te pozisyon uygunsa kesin gibi bişey deniyor aslında.Bana 14+5 te kesin kız denildi
lidyamom Lidyas 16. Haftada kesinleşti bizim cinsiyet partisi yapmıştı o hafta arkadaşlarımız bize hatta, suan 25. Hafta aynı, 20de detaylıya da girdim zaten
Gizem34tt 12+1 de doktora gittim ikili tarama için vajinal ultrasonda yüzde 60 kız dedi değişir mi sizce?
Zuleyxaa Lidyas Ya bende 17+0 hafta bugunde kiza benzetiyorum dediler. Ama nedense erkek hiss ediyorum yanilmada cok duyuyorum 1 ay sonra detaylida bakalim ne olucak
34473447 Benim 15 te kıza benziyor dediler 20 de erkeğe benziyor dediler 23 haftalık oldu hala net değil