Duygu53 Selam kızlar bugün 32. Hafta kontrolümüz vardı sezaryen günümüzü de aldık planlı sezaryen istiyordum 🥰 İnşallah 11 Haziran da kavuşacağız 🥰 spinal anestezi önerdi doktorumuz tecrübeli anneleri bekliyorum yorumlara beni aydınlatın canlar
karakayahavva00 Duygu53 bende 31 haftalığım doktor 25 haziran dedi sizinki neden bana erken geldi acaba 38 haftayı buluyor dimi
Ege-neslihan Duygu53 yaaane guzel bende cumartesi gtcem 32. Hafta kontrolu ve rapor icin bakalm gün vercek mi. Alisverisi tamamladiniz mi
Duygu53 Tarihin bir başka güzelliği benim doğum günüm olması 🥰🤗😅 doğum günümde doğurucam Allah nasip ederse
Duygu53 karakayahavva00 tam 38 hafta oluyor doğum bizimkinde normali beklemek isterseniz 19 Haziran dedi.
Duygu53 Ege-neslihan sağlıkla gelsin sizinkide 🥰 evet tamamladım şükür hastane çantasını hazırlamak kaldı yavaştan :)
Ege-neslihan Duygu53 spinal ile epidural farki tam bilmiyorum ama ilkinde epidural olmustum gayet guzel gecmisti. oyle bas agrisi felan olmamisti bende. açıkçası tek sıkıntım sonraki donemde ayakta fazla durunca sirt agrim olmustu. simdi 2 ye hamileyim yine epidural veya spinal olurum artk doktor hangisini onerirse
Ege-neslihan Duygu53 amin ins hepimizinki valla benimde eksikler var haftasonu halletcem ins bakalm gozumde büyüyor 😄
ZeynepDuru17 Duygu53 36 haftalık hamileyim doktorlar beni günaha sokacaklar bana nie gün vermiyorlar ya
Duygu53 ZeynepDuru17 gerekçe ne söylüyor canım ben bugün gittim baştan beri sezaryen olacağı belliydi diye hemen ayarladılar bayrama denk geliyor diye özellikle
ZeynepDuru17 Duygu53 bana gerekçe de söylemedi daha var dedi okadar sezeryan olduğu zaten belli ama vermedi inşallah yarın verir ya gün vermedikçe stres sıkıntı oluyorum