mutlubibekleyis Gulluuuuu hmm benim de rahatsız bir müddet lansor kullandım yine aynıydı ama bitince devam etmedim 🙁
Kutsal_koc Gulluuuuu evet 20. Haftada detayliya girdiğimde direnç var dedi ilk defs duydum bende ama işte bebek tek damardan besleniyor Muş maalesef ondan;(
Kutsal_koc Gulluuuuu ayak altı ağrıması yanması gerçekten beni en çok rahatsız eden şu son gunlerde dizden vuruyor bazen ağrısı. Elde psrmakalrda aynı şekilde
Eminebyzaa1 Gulluuuuu 33+3 den merhabalar benimde garip çocuğum ters kafası sağ kasığımda sırtı gobegimde ayakları sol kasigim da doktor döndü döndü donmedi sezaryan dedi ailecek dönmesini bekliyoruz bizde durumlar bu 😭
Eminebyzaa1 Vajina da baskı hissedip sürekli tuvalet hissi duyuyor musunuz yoksa o sadece bende mi var yani tuvalete gitsem bile bir iki damla var veya yok gelen idrar
Elanur070717 Eminebyzaa1 bende aynı ilk ay gibi tuvalette uyumak istiyorum 🥲 batma hissi var bir de onun içinde hergün birliktelik yaşıyoruz o geçiyor ama uyku yok 🥲
Elanur070717 Gulluuuuu 34+2 olduk 2 haftadır gece uykum yok kaşıntım var doktora gittim stresten dedi son ay benim için kabus gibi suan 🥲
Gulluuuuu Elanur070717 kaşıntı bende de gece uykuya başlayınca oluyor resmen sabah 5 6’ları görüyorum
Eminebyzaa1 Elanur070717 batma hissi var derken birliktelik olunca geçiyor mu bendede bazen çocuk aşağı dkgru ilerlediği zaman batma oluyor da