biradetanneadayi Merhaba annişler, umarım her şey yolundadır. İstanbul Avrupa yakasında, devlet hastanesinde dogum yapan annelerin fikirlerini öğrenebilir miyim? Hangi hastaneye gittiniz, doktorunuz kimdi, memnun kaldınız mı, nasıldı? Bizimle paylaşır mısınız 🙏🏻💖
biradetanneadayi biradetanneadayi ŞIMDIDEN ZAHMET EDIP, DÜŞÜNCELERİNİ PAYLASAN HERKESE COK TEŞEKKÜR EDERİM
biradetanneadayi biradetanneadayi Annişler, lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız Gerçekten buna ihtiyacım var, devlette doğum yapmak istiyorum bütçemiz buna el veriyor, en azından birisi ben bu hastaneden veya su doktordan memnunum dese bende en azından birisinin önerisi ile gitsem içime su serpilecek Randevu bulup gidiyorum doktor zaten bakmıyor, stajyerleri bakıp tek kelime bile etmiyor iyi her şey yolunda diyip yolluyor, lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız belki benim gibi gecelere fayda olur.
yeniannna34 biradetanneadayi İnanın gidip kendiniz tecrübe etmeniz daha iyi burada beş kişi memnunsa beş kişi memnun değilse illaki kötü yorumlar da sizi Ürkütebilir O yüzden hiç yorumlara bakmadan kendiniz gidip görmeniz daha iyi olur Başakşehir Çam Sakura hastanesi yakınsa oraya gidebilirsiniz ben oradan çok memnun kaldım ilk doğumumda İmkanım var ama özele bir gecelik bir sürü para dökeceğime tekrar orada yapacağım Doğum mu
Mervesoku Merhaba ben Esenler kadın doğum hastanesinde doğumumu yaptım sezeryan ile doktorum şuan hastanede çalışmıyor.. kardeşim o hastanede çalıştığı için rahatlıkla devlette doğurdum açıkçası yoksa bende özele giderdim 😍
biradetanneadayi Mervesoku Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah. Bende hastane ve doktor arayışındayıım
Medinekaya58 Mervesoku kardeşinizin önerebileceği bir doktor var mı acaba benim de son bir haftam kaldı sezeryanla olacak hala araftayım özele gücüm yetmiyor
beautifulgirl biradetanneadayi ben çam Sakura da normal doğum yaptım çok memnun kaldım Kontrollerim de oradaydı hep