lLavinia Aranızda suşi midye vs yiyen var mı? Artık törpüleyemiyorum o kadar canım istiyor ki anlatamam. Suşi yiyen var mı? Ya da ne önerirsiniz aynı görüntü tadı nasıl alabilirim 🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Echanim lLavinia ben suşi sevmem ama midyeyi severim geçen alıp yiyim dedim de pek emin olamadım acaba gebelikte yenir mi diye neyse bende şurda duruyum😅😅
metemom_ lLavinia canım sakın yeme yüksek civa içeriyor bebeğe baya zararlı dedi doktor bir iki tane bile yeme dedi bana canım çok istemişti zor tuttum kendimi
Kaderimmmm16899 Echanim ayyy benim de canım cok istiyor eşim çocuk gibi midyeyi göstermemek için midyecinin önünü kapatı ama ben gördüm 🤣😶🌫️
lLavinia metemom_ ben de bir tane de olsa yemeyi düşünüyordum o kadar istiyorum ki anlatamam. İnşallah doğumdan sonra artık ne diyeyim 🥺
lLavinia Bbuse12 işte ben de onlara baktım ya içinde yengeç somon vs olanların içlerini yemesem bilmiyorum ki işte çok canım istiyor geçmiyor da
metemom_ lLavinia ben direkt hastahneye sipariş verecem sanırım o kadar canım istiyor ki ama kesinlikle uzak dur dedi doktorum normalde hiç bir şeye öyle demez
Gg5348 lLavinia pişmiş sushilerden yiyebilirsiniz bence ne gibi bir zararı olabilir ki doktora sorun mutlaka ama diğerleri çiğ olduğu için yasak
lLavinia metemom_ ayyy ben de ne yasaksa onu istedim. Hepsi geçti bu suşi geçmiyor. o soyaya batırıp yemek 😂 ay Allah doğumda yiyeceğiz az daha sabır o zaman
lLavinia Zeyasln hamilelik en yemem dediğin şeyi bile canın isteyebiliyor 😂 neler neler istedim hepsi geçti bu geçmiyor hep de yasak olanları aşeriyorum 🫠
metemom_ lLavinia benim de bir ay canım noodle istemişti hâlâ içimde ukte yasak olunca can çekiyor sanırım 😂
Babydua Sushikoda pişmiş sushi var hemde çok lezzetli pişmiş olduğu için sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum yine de doktorunuza sorun tabi ki
yeschef-13 metemom_ noodle yasak değil ki ben hep yiyorum sadece soya işte biraz fazla su içmek gerekiyor çok sık gideriz biz uzak doğu mutfağına etli veya sebzeli yiyebilirsiniz sizde zincir bilindik yerlerde