Berfin3 Deletedmom_98 4 yıllık evliyim. Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım. Şimdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz 20 haftalık hamileyim. İki çocuk arasında tam 3 yaş olacak Allah nasip ederse
Cennet-polat Berfin3 aynı durumdayiz 😊27haftalik hamileyim bende kızım temmuzda dogcak abisi bir ay sonrasında 3yasina girecek aralarinda tam 3yil olucak Allah’ın izniyle 😊
Cennet-polat Deletedmom_98 4yiillik evliyim bir oğlum var şimdi kızımızı bekliyoruz oğlum 3yasinda olucak kızım dogucak 😊
umena Deletedmom_98 ilk hamileliğimi 9 aylık evliyken öğrendim oğlum su an 13 aylık. İkinci gebeliğimi de oğlum 7 aylıkken öğrendim 27+5 kızıma hamileyim cncn 😂🥱 2.5 yıllık evliyim
FKRKS29 Deletedmom_98 agustos ta 2 yıl olcakk temmuzda boş gebelik yaşadım şuan 9+1 izz Allaha şükür bakalim🥰
Cennet-polat Deletedmom_98 hayır yapılmadı bizim zamanımızda yoktu zaten sonrasında duydum eşler gidip sağlık ocağında yaptirabiliyormus ama sürpriz bir hamilelik oldu ve biz ozmn test yaptirmamistik
Deletedmom_98 Cennet-polat 🙏 benim zamanımda da yoktu en azından olmayan birini görmek sevindirdi sabahtan beri sordugum soru yaptırmayan varmı? Verilen cevaplar ben yaptırdım yaptırmayanı soruyorum oysaki. Umarım sorunsuz bir hamiellik geçirir iiz
Cennet-polat Deletedmom_98 testlerde bir sorun yok detaylidada yok genetik olarak esimdede bendede öyle bir rahatsızlık yok insAllah olmazda çok zor bir durum Allah yardımcıları olsun rabbim sağlıklı evlatlar versin herkese 🤲
Nurgul1661 Deletedmom_98 5 yıllık evliyim 4 yaşında kızım 3 yaşında oğlum 16 aylık olğlum ve şimdi 15 haftalık hamileyim
Eloalp Deletedmom_98 8 yıllık evliyimilk çocuğuma hemen hamile kaldım 7 yaşında ikinci çocuğum 3 yaşında ve supriz gebelik yaşadım 16+5 haftalık hamileyim bu arada 25 yasindayim