yalandunyaa Allajim bir evladım var onun için ayakta kalıyorum onunla birlikte uyuyorum öğlenleri Prilam galiba diye ilaç vardı siz iciyormusunuz resmen çığlık atmak istiyorum
bahardaa yalandunyaa evet doktor mide bulantısı için verdi onu , yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum , leblebi yiyorum , tuzlu kraker , gonglardan felan yiyorum bulantı gelince . Çok zor gerçekten benim de başka çocuğum var Allah yardımcımız olsun 🙏🌸
nazel123 yalandunyaa prilamı sabah akşam içtim ama bazen o bile fayda etmiyordu yeni yeni azalıyor gibi korkumdan bırakamıyorum hapı
chaos yalandunyaa bende 8 haftalık hamileyim 3,5 yaşında kızım var mahvolduk gerçekten prilam tek başına hiç etki etmedi gece yatarken 2 prilam sabah uyanınca bir onzyd içiyorum, bende çubuk kraker leblebi vs hiçbir işe yaramıyor aksine onlar bile midemi bulandırıyor 2 haftada 5 kilo verdim çocuğuma üzülüyorum oyun oynayacak oyalayacak dermanım yok
yalandunyaa bahardaa sizde mi prilam kullanıyorsunuz gece yatmadan marka verirmisin benim haftaya cuma günü kontrolüm var kesin aynı bu ilacı söyleyecek bu akşam alacağım artık böyle olmuyor 🤣 sizin bebeğiniz kaç yaşında şuan kaç haftalık gebesiniz 🥲
yalandunyaa bahardaa beslenme düzenin nasıl ben hiç birsey yiyemiyorum resmen 2 kg verdim su bile zor içiyorum ya
yalandunyaa eminece93 canım bu sabah uyanıyorum ya Allahtan bugün eşim evde idi resmen ağladım oğluma çaktırmadan lavabo gidip komple su sesi acıyorum 😔
eminece93 yalandunyaa ben 2 kere falan kustum ama midem hala bulaniyor ara ara 5 aylik olmasina rağmen bunları yiyerek ayakta kaldim ozellikle ayva cok bastiriyor
bahardaa yalandunyaa önce beni ne rahatsız ediyorsa yemeyi bıraktım mesela domates , baharatlı yicekler bunlar midemi yakıyor tüketmiyorum az az sık yemek yiyorum . Su da yemek arasında içip ardından bir şey yiyince midemi bulandırmıyor öyle içiyorum . Sıvıyı olmadı başka türlü karşılamaya çalışıyorum yemek yanında ayran içerek , kahvaltıda aralar da kayısı meyvesuyunu içerek o da kabız olmamak için iyi kefire de zorladım kendimi sevemedim
eminece93 yalandunyaa erkek😊 ve hep ekşi yedim yiyorumda bide yuzumde sivilce cikti diye herkes kiz dedi
yalandunyaa chaos Ay bende 2 kg verdim yüzüm çöktü yaaaaa gerçekten tek ilk olsa stres yapmam ama ilkine üzülüyorum