Koalams Ben çok şişkinlik yaşıyorum karnımda bi gerginlik ve şişlik var rahatsız ediyor sizde durumlar nasıl 🤷🏻♀️
BeyzaGnes12 Koalams 21 haftadayim şimdilik, kasık batması dışında bir şikayetim yok 🥰 dar kıyafetler giyince şişkinlik sancı yapıyor aklınızda bulunsun rahat giyince o sorun biraz ortadan kalkiyor
Seddda Koalams sadece geceleri yatınca hareket hissediyorum ikinci gebelik sizin hareketle nasıl gün için de hissettiğim çok nadir 1 kez filan
Seddda Koalams hiç bir sıkıntı yok şükür karnım olmada sanki hamile değilim gibi hafif miğde yanması var okadar
Ezgi1212 BeyzaGnes12 21+2 Benimkide içerde boks tekvando yapıyo gibi sürekli yumruk tekme hiç durmadık bugün acaba normal mi düne kadar böyle bu kadar hissetmiyodum
BeyzaGnes12 Ezgi1212 normal annesi çok normal artık güçlenmeye başladı 🥰 daha önceleri bu kadar güçlü değildi
Ezgi1212 Koalams ya bende çok az sanki karnımdan baloncuk çıkıyo gibi hissediyodum ilk defa bugün böyle hissettim
Ozgis1s Koalams bugün tam 22 haftalık 🤰 kendimi en iyi hissettiğim haftalar son 3 hafta prenses gibiyim önceden yaşayan bir ölüydüm 😂 aşırı mide yanmam var geceleri boğazıma kadar yanıyorum ılık ballı süt iyi geliyor bi de tahin duydum onu aldım bu gece onu da denicem. Hareketleri hissediyorum tekme ve kayma şeklinde ama plesantam önde olduğu için dışarıdan hissedilmiyor eşim daha hiç hissedemedi 😂 hiç kilo almadım sadece göbeğim var bakalım bu aydan sonea kilo alcak mıyım 😂
Koalams Ozgis1s bende aynı şekilde valla bu aralar iyiyim şükürler olsun ama bi şişkinlik oluyor akşamları ve bazen nefes darlığı 🤷🏻♀️
huysuz__ Koalams kemiklerim ağrıyo, göbek iyice büyüdü aşağı doğru 😅 24 ten sonra yukarı çıkmaya başlıyor bebişler, haliyle ağrılar azalıyo baya, dört gözle 24 ü devirmeyi bekliyorum.
Elifyurtt Cemre44 aynı durumdan muzdaribim sağ kemiğim bıçakla oyuluyor sanki ve bazen sırt hizamdan göğsümün alt kemıgıne giriyor ağrı
huysuz__ Koalams 32 den sonra yavaş yavaş baskı yapmaya başlıyo da aşağıdaki kemik, çatı ağrıları olmuyo en azından, benim öyleydi ikisinde de🙈