Merhaba anneler benim size sorum olacak 5 ay önce 29 haftalık doğum yaptım sizinle paylaşmıştım o bebeğim 2 gün vefat etti Şimdi 5 ay önce sezeryan ile 4 doğumumu yaptım bugün hamile olduğumu öğrendim benim hep arka arkaya oldu 23 yaşındayım çok korkuyorum 5 sezeryenden bir de iki yaşayan kızım var ikisi öldü bu da ölürse çok korkuyorum bilmiyorum Ne yapacağımı çok endişeliyim düşünmekten kafayı yiyeceğim psikolojim bozuldu Lütfen bana akıl verin Doktor Yarın gel kürtajla alalım dedi ama ben günaha girmek istemiyorum ama bir de bu yanını düşünüyorum bebeklerim yaşamıyor erken doğum yapıyorum preklemsi tansiyon yükselmesi yaşıyorum Gözlerim Bulanık görüyor Protein kaçağı yüksek çıkınca doktor acil doğuma alıyor ilk kızım 34 hafta onun küçüğü 28 hafta doğdu onlar yaşıyor ama 3 kızım 28 hafta 8 gün vefat etti 4 doğumum yani 5 ay önce doğum yaptım bebeğim 2 gün vefat etti 29 hafta doğmuştu şimdi 5 haftalık hamileyim Evet çok istiyorum bir bebeğim daha olsun ama çok erken oldu biliyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl verin lütfen hep prematüre doğum yapıyorum buda öyle olur mu onu geçtim 5. sezeryen olacak