Morlavanta1 Semyil evet maalesef. Hamilelikte hiç kaşıntım vs olmadı. Hatta iç karnım çok dar olduğu için doktor içerden yırtıklarım olduğunu söylemişti. Taa ki doğum sonrası aynada gerçeklerle yüzleşince 🤷🏻♀️ oğlumun hediyesi oldu bana 🤍 çok şükür
HaticeGH Semyil Semyil bende ortalama 55 kilo ile hamile kaldım 64 küsürüm şuan herhalde 70 le bitiricem alışkan değilim bu kilolara 🤣🤣 ama ben 5 aydan sonra almaya başladım kiloyu
Semyil Kr6543 zeytinyağı, lierac, vazelin. Lierac’ı gece yatmadan sürüyorum diğerlerini gün içinde nemlendirmek için sürüyorum
Arenbade benim çatlaklarım 28. haftada olusmaya basladi normal vücut yağı kullanıyorum yayılmasını onlemek için çokta yayılmadı şimdilik şuan 30. haftaya girdim dün
Hazal_98 Semyil 32. Haftada göbek piercingimin deliği çatladı. Şuan 35 oldum haricinde çatlak yok hala orası çatlak
Lilipadq Semyil 28 deyim hiç çatlak oluşmadı hatta krem vs bir şey kullanmadım. Sadece önceden çok kilo alıp verdiğim için duran çatlaklarım var yenisi ondan oluşmadı galiba
eceyc314 Semyil ikinci gebeliğim 34. Haftadayım hiç çatlağım olmadı. Hatırlarsam hindistan cevizi yağı sürüyorum onu harici bir şey kullanmadım. Biraz ırsı bence çatlama olayı. Bizim annem kardeşimde dahil karnımızda çok büyümüyor.
aloevera Semyil lierac sabah akşam da hindistan cevizi yağı kullanıyorum ilk gebeliğim inşallah çatlamam :)