Hilal2901 hilal_wq4 seçemiyorsunuz acilde nöbetçi kim ise o 😂 hatta ben öğlen 2 de gittim fogumum 7 bucukta oldugu için vardiya değiştiler sabahki doktor bile değişti 😂😂
prens_prenses_annesi hilal_wq4 tabiki ozel hastane degil devlet bu bide istege gore o gun calismayami gelicek o gun nobetci acilde hangi doktor vrsa o giriyo erkek bayanbuna bile karar vermezsin
Beceriklianne hilal_wq4 riskli değilse cnm kesin normal deneniyor. İki dogum yaptım ikiside normal . Kuzenim eşi yaptı bemdem 10 gün önce bebek Kordon’da dolanmış o halde sezeryanla almadılar normal yaptı doğum. Annede bebekte sıkıntıda değilse normal oluyor cnm
niyetimkalpkirmamak hilal_wq4 tabi canım balonlu oda bile hazırlıyorlar 😒 güler yüzle karşılayıp ne istersiniz diyorlar. Şaka bi yana malesef malesef malesef.
niyetimkalpkirmamak hilal_wq4 😁😁 ama devlete güvenirim. Özel para için her şeyi yapar. Özel de daha çok sezeryan yapıyorlar. Kes biç tamam. Ama devlette normal doğum için uğraşıyorlar
Deletedmom_98 niyetimkalpkirmamak ne kadar yanlış bir düşünce sezeryanı kes biç tamam olarak görmenizde ayrı yanlış allah askına bu yazınızı sezeryan olacak bir sürü anne adayı okuyacak.
Ezgi2 niyetimkalpkirmamak aynı şekilde devlette de normal doğum için her şeyi yapıyorlar bel kayması bebekte omuz çıkıklığı bilmem kaç dikiş
iremd-1798 hilal_wq4 devlet Hastanesi’nde normal doğum yapacaksanız doktor gelmiyor ebe doğuma giriyor o gün hangi doktor nöbette ise sizi bebek doğduktan sonra kontrole geliyor. Sezeryan olursa nasıl olur bir bilgim yok ☺️