Minikbiranne35 Kızlar makattan kalp atışı gibi hissiyat var benek harketi değil ama ritimli sürekli yaşıyanınız var mı 31 haftalığım
dogurangaplumba Minikbiranne35 Kız bebeğin orda ne yapsın ya kabız gibisindir yada hemoroiddir bebek değildir ama 🙈
Hamilebirisi_06 Minikbiranne35 muhtemelen sırtını dönüp hıçkırıyor bende de öyle oluyordu arkasını dönüp hıçkırınca makatta hissediyordum 😅
dogurangaplumba Minikbiranne35 benim bebeğim baş aşağı pozisyonda ve hiç kıçkırığını orada hissetmedim canım yanıltmak istememde seni bebekler baş aşağı dönünce otomatik olarak arkası dönük oluyor zaten baskı bile yok makatta
Minikbiranne35 ZeynepDuru17 başı aşağıda demişti doktor öyşe olursa aklıma o ilk geldi kabız değilim makattımda darklı bir tip yok ne olabilir o halde ?
Ballilokuum Minikbiranne35 tam makatta olduguna eminmisin bendede var surekli o ritimli kalp atisi gibi ses ama vajinama cok yakin bir noktada hissediyorum ben onu
ZeynepDuru17 Minikbiranne35 mutlaka başka biseydir hıçkırık öyle orda hissetmek de imkansız benim bebeğimde öyleydi asagidaydi ama karnimda hissediyordum yukarı döndü