Nergislyssa Doğru mu kızlar benim göbeğimin altı boş hala 37. Haftamdayım 🥹 ama sol kalçamda aşırı bi ağrı var pelvik kemiklerim zaten ağrıyordu ama bugün başladı akıntım da yoğunlaştı
1prensesannesi__ Nergislyssa dogum anında da inebiliyo herkesin farkli ama genelde göbeği düşenin yakin diyolar evet 😃
yzcdlr3 Nergislyssa evet bebek doğum kanalına indikçe göbek düşüyor🥹 37+4te doğum yaptım. Elimi 5 parmak olacak şekilde göğsüm ile göbeğim arasına koymuştum boşboştu orası bebek aşşağıya inmişti bildiğin göbek düşmüştü sabah suyum geldi ve doğumum gerçekleşmişti🫶🏼
Zeyyno_ Nergislyssa Bence slakasi yok benm ilk gebeligimde kızım hep aşağıdaydi gebelik boyunca yani öyle baskalarina baktığımda yukarda top gibi olmadı hiç
1prensesannesi__ Nergislyssa tabikide gelcek insAllah herkesin bi zamanı var gunu gelince o da gelicek ne guzel sona gelmissin zaten 🥰
1prensesannesi__ Nergislyssa son günler öyle olur ilk gebeligimde son gunlerde bitsin artik cok yoruldum diye ağladığımı hatırlıyorum ama oyle de boylede geciyo zaman hayirlisi ile gelsin melegin insAllah
Zeymur1693 38+ 4 e sezeryan günü aldım 10 mayis ❤️bebeğin kendi gelmesi için şuan ne yapsam acaba 10 gün beklemek kadar sabırsızlık icindeyim 😀😀
Fundahakanb Zeymur1693 10 mayıs benim doğum günüm sağlıkla gelsin . Ayakları yere sağlam basan karakterli biri olacaktır :)) cevapları net ya hayırdır ya evet ortası yok :)) evden biraz geç çokabilir çok hazırlıklı olmak istedeği için yani bazı insnalar peçetesiz sokağa cıkar o çıkmaz ya hapşırırsam diye gibi :)) ilk aklıma gelenler bunlar . Bize de doktor kaçını vercek bilmiyorum 15-16 mayısta hazır ol dedi
Zukileta Bebek kanala girince göbek gerçekten düşer aşşağıya derler . Sancı ile ambulansa aldığım, Sancı sıklığı sık olmayan gebemin suyunun gelmesi ile ikinci ıkınmayla normal doğum yaptırdık. Karnı çokta aşşağıda değildi 😁
Nergislyssa Zukileta ya maşallah maşallah benim alt göbeğim böyle sallanıyor elimle sallayınca agahha 😂 aşağıda inmedi yani ama doktor döndüğünü doğum kanalına girmediğini söylemişti 35te şuna 37yiz
Nergislyssa yzcdlr3 maşallah kuzum maşallah , benim inmedi de bazı kadınlarda inmiyormuş hiç ondan sordum
_Annemmm4 Nergislyssa benim göbeğimde düşme gibi bir durum yok ama 22 günüm kaldı tahminim. pelvik kemiklerim ağrıyo hergün pilates yapıyorum vucüdumu olduğunca esnetmeye çalışıyorum
Nergislyssa Esrasnyz23 bende yok kuzum olmadı ama herkeste aynı olmuyor arkadaşımda aynı senin durumunda mesela