Zeybal34
Kilolu hamile kaldım , banada pcos denildi fakat kist yok adetlerim düzenli , yumurta rezervim olması gereken gibi yumurtlama ve çatlama da görüyordum, hatta eşime sperm testi yaptık 20-25 gün sonra gebe olduğumu öğrendim
4 yıl üzerine nasip oldu kilom olduğu için bir sıfır zaten yenik başladım her doktor her şeyi kiloya bağladı ilk söyledikleri şey kilo ver demek oldu 4 yıl boyunca psikolojik olarak yıprandım kilo verdim geri aldım , çevre faktörü söylemler sorunlu olmadığım halde sorunluymuşum gibi itham ettiler artık gerçekten sorunlumuyum dedim , eşimede sperm testi ver dedim gayet güzel geldi.
Her nasip vaktine esirdir derler o psikolojideyken bu cümleyi algılamıyordum anlayamıyordum , çocuklu aile görmek istemiyordum o duruma geldim eşim zaten doğuda görev yapıyordu 3 yıl ayrıydık 8 ay oldu tayin olduk bir aradayız bir düzenimiz var.
Rabbim burada nasip etti umuduğumu kestiğim anda nasip oldu hatta test yaparken yine niye yapıyorsun ki nasıl olsa negatif çıkıcak dedim kendi kendime.
Kafanı boşalt , stresten uzak dur herşeyin başı stres buna fazlasıyla emin oldum hem daha yaşında küçük kendine günlerini zehir etme bunları söylemek kolay banada etraf söylerken siz beni anlamazsınız diyordum ama ne zaman kafamı boşaltıp umursamadıysam o zaman nasip oldu.
Rabbim hayırlı vakitte nasip ettin sen bir tane gül istersin rabbim sana gül bahçesi sunar 🙏