Bas00 Canım benim kızim erken konuştu 10 aylık çiş söyledi bezlemeye devam ettim ama 11. Aya girerken bezi kendisi söküyordu ortalığa yapıyordu 🤣🤣🤣 bende tuvalet eğitimi verdim kaç saat arayla tuvalet yapıyor takip et 1 gun boyunca ve tuvalete gitmeyi teklif et gitmek istemiyorsa direniyorsa sakin kal ve altına yapmasına izin ver örn. 2 saat arayla yapıyorsa çişini 2. Saat tuvalete gidelim sana ödülüm olacak de sticker al sevdiği karakterlerden oluşan tuvaletini yaptıkça sticker yapıştıracağı bir bölüm oluştur ve oraya yapıştırın gece de aynı şekilde kaç saat arayla yapıyorsa o saat aralıklarında kaldırın ama uyandığının çiş yaptığının farkında olsun bazı çocuklar lazımlıktan korkar tuvalete yapmak ister bazıları tuvaletten korkar lazımlığa yapmak ister buda aklınızda bulunsun kakası geldiğinde kaka dediği an tuvalete gitmemiz gerek diyin eğer direnirse yine sakin bir şekilde altına yapmaman gerek tuvalete gitmeliyiz diyin gitmezse bırakın altına yapsın ilk kakayla tanışsın kakadan korkarsa kakanı tuvalete yapman gerekiyor diyerek açiklama yapın. Benim kızım bu şekilde 2 günde çişini ve kakasını tuvalete yaptı asla kaçırma olmadı ama benim kızım lazımlıktan korktu kakasını görmeyi istemediği için klozet aparatı aldık